Godkjenn mine registrerte kontaktoppdateringer

Hvis Personvern for domener er deaktivert og du endret domeneregistrantens organisasjon, for- eller etternavn eller e-postadresse, må du godkjenne disse oppdateringene. Når Personvern for domener er aktivert, trenger du ikke å godkjenne endringer som gjøres i kontaktinformasjonen for domenet.

Velg fanen som best samsvarer med kontaktfeltet du oppdaterte.

Når du endrer registrantens e-postadresse, sender vi godkjenningen til den nåværende registrerte e-postadressen som er oppført på domenet. Vi sender også godkjenningen til kontoens e-postadresse hvis de to e-postene ikke er de samme. Etter at du har godkjent oppdateringen fra den nåværende registrantens e-postadresse, sender vi en endelig e-post for godkjenning til den oppdaterte e-postadresse.

1. Finn og åpne e-posten for godkjenning med emnelinjen Gå gjennom og godkjenn oppdateringen for domeneregistranten som vi sendte.
  2. Velg Gå gjennom og godkjenn oppdateringen, så åpnes en ny fane i nettleseren.
  3. Gå gjennom oppdateringene i kontaktinformasjonen for å bekrefte at alt er korrekt.
  4. Velg innstillinger for 60-dagers lås på domeneoverføring:
  5. Velg Ja, oppdater kontaktinformasjon.
  6. En andre e-post for godkjenning blir nå sendt til den nye registrantens e-postadresse med emnelinjen Godkjenning kreves: Du får ett eller flere domener.
  7. Velg Gå gjennom og godkjenn oppdateringen, så åpnes en ny fane i nettleseren.
  8. Gå gjennom oppdateringene i kontaktinformasjonen for å bekrefte at alt er korrekt.
  9. Velg Lagre.

Det kan ta opptil 90 minutter før den nye kontaktinformasjonen vises i kontoen din og WHOIS.

Når du endrer registrantens organisasjon, fornavn eller etternavn, sender vi godkjenningen til den nåværende registrerte e-postadressen som er oppført på domenet. Vi sender også godkjenningen til kontoens e-postadresse hvis de to e-postene ikke er de samme. På denne måten kan du fortsatt godkjenne endringene selv om du ikke har tilgang til e-postadressen på domenet ditt.

1. Finn og åpne e-posten for godkjenning med emnelinjen Gå gjennom og godkjenn oppdateringen for domeneregistranten som vi sendte.
  2. Velg Gå gjennom og godkjenn oppdateringen, så åpnes en ny fane i nettleseren.
  3. Gå gjennom oppdateringene i kontaktinformasjonen for å bekrefte at alt er korrekt.
  4. Velg innstillinger for 60-dagers lås på domeneoverføring:
  5. Velg Ja, oppdater kontaktinformasjon.

Det kan ta opptil 90 minutter før den nye kontaktinformasjonen vises i kontoen din og WHOIS.