Auksjonere av CashParking -domenenavn

I CashParking & reg; konto kan du føre opp domenenavnene .com, .net, .biz, .org, .info, .name og .us som er til salgs på GoDaddy Auctions & reg ;. Bortsett fra .us, støtter ikke GoDaddy Auctions ikke nasjonale toppnivådomenenavn (ccTLD-er).

Det er gratis å legge opp et CashParking -domenenavn for auksjon, men du må ha et GoDaddy Auctions -medlemskap. For mer informasjon om GoDaddy -auksjoner, seVanlige spørsmål om auksjoner

For å bruke Basic -fanen til auksjon av et CashParking -domenenavn

Merk: Med Basic -fanen kan du bruke salgsalternativer for domenenavnene du vil auksjonere bort. Hvis flere domenenavn velges, vil alternativene gjelde for alle domenenavn.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på CashParking .
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. Velg CashParking -fanen.
  5. Velg domenenavnene du vil auksjonere bort.
  6. Fra Salgsalternativer -menyen velger du Liste for salg .

Merk: Hvis du ikke er et GoDaddy Auctions -medlem, ber CashParking deg om å bli med. Velg et abonnement, og klikk deretter på Kasse eller Ekspresskasse for å fortsette.

7. Fra listen Innskuddsbetaling til velger du betalingsmottakerkontoen du vil bruke.

Merk: Hvis du ikke har lagt til en betalingsmottakerkonto i CashParking -kontoen din ennå, går du til PayPal & reg; e -postfeltet, angir du e -postadressen for PayPal -kontoen du vil bruke.

8. Angi følgende informasjon:
    • Kategori — Emnet du vil knytte til domenenavnet.
    • Underkategori — Det spesifikke innholdet du vil knytte til domenenavnet.
    • Auksjonstype — Kjøp/selg -prosessen du vil bruke for oppføringen din.
    • Startbud — Den laveste prisen du vil at bud skal starte på.
  9. Les GoDaddy.coms universelle vilkår for bruk og medlemskapavtalen for GoDaddy -auksjoner, og hvis du godtar dem, velg de relevante avmerkingsboksene.
  10. Klikk på OK.

For å bruke fanen Avansert til auksjon av et CashParking -domenenavn

Merk: Avansert -fanen lar deg bruke separate salgsalternativer for flere domenenavn. Disse alternativene gjelder ikke for alle domenenavn.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på CashParking .
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. Velg CashParking -fanen.
  5. Velg domenenavnene du vil auksjonere bort.
  6. Fra Salgsalternativer -menyen velger du Liste for salg .

Merk: Hvis du ikke er et GoDaddy Auctions -medlem, ber CashParking deg om å bli med. Velg et abonnement, og klikk deretter på Kasse eller Ekspresskasse for å fortsette.

7. Gå til fanen Avansert .
  8. Fra listen Innskuddsbetaling til velger du betalingsmottakerkontoen du vil bruke.

Merk: Hvis du ikke har lagt til en betalingsmottakerkonto i CashParking -kontoen din ennå, angir du e -postadressen for PayPal -kontoen du vil bruke , i PayPal -e -postfeltet.

9. Angi følgende informasjon for hvert domenenavn:
    • Kategori — Emnet du vil knytte til domenenavnet.
    • Underkategori — Det spesifikke innholdet du vil knytte til domenenavnet.
    • Auksjonstype — Kjøp/selg -prosessen du vil bruke for oppføringen din.
    • Startbud — Den laveste prisen du vil at bud skal starte på.
  10. Les GoDaddy.coms universelle vilkår for bruk og medlemskapavtalen for GoDaddy -auksjoner, og hvis du godtar dem, velg de relevante avmerkingsboksene.
  11. Klikk på OK.

Det kan ta opptil 24 timer før domenenavn vises i GoDaddy Auctions.