Hva er et underdomene?

Denne videoen og informasjonen under den forklarer hva underdomener er samt hvordan de brukes for å videresende til URL-adresser eller peke til IP-adresser og kataloger i hostingkontoen din.

Det er enkelt å opprette en minneverdig nettadresse for unike innholdsområder av nettstedet ditt ved å bruke underdomener. Du kan for eksempel opprette et underdomene for bilder på nettstedet ditt kalt "pics" som er tilgjengelig gjennom URL-adressen pics.coolexample.com i tillegg til www.coolexample.com/pics.

Du kan legge til opptil 100 underdomener per domenenavn. Du kan også legge til flere nivåer av underdomener. Du kan for eksempel legge til info.blog.coolexample.com for å gå inn på et enda mer spesifikt interesseområdet av nettstedet ditt. Hvert underdomene kan bestå av opptil 25 tegn.