Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Legg til en CNAME-oppføring

Endre en CNAME-oppføring, eller alias, i din DNS-sonefil i GoDaddy-kontoen din. CNAME-oppføringer tilordner et alias eller et underdomene, som for eksempel blog.mycoolnewbusiness.com til domenenavnet.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger
    . velg domene
  3. Velg Administrer DNS under Ytterligere innstillinger.
  4. Velg Rediger ved siden av CNAME-oppføringen du ønsker å redigere.
  5. Rediger informasjonen for CNAME-oppføringen din:
    • Navn: Hostnavnet, eller prefikset, CNAME-oppføringen vil bli satt til. Du kan inkludere et punktum (.), men ikke som det første eller siste tegnet. Flere punktum etter hverandre (...) er ikke tillatt, og host kan ikke overskride 63 tegn eller være @-symbolet. CNAMEs kan ikke har samme navn/host som andre oppføringer.
    • Verdi: URL-adressen du angir som mål for verten. Angi @ for å peke direkte mot rotdomenenavnet ditt.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Lagre for å fullføre endringene dine.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.