Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bruk gjenopprettingskonsollen for min Gen 4 dedikerte server

Bruk gjenopprettingskonsollen til å få tilbake tilgang (via SSH) til din 4. generasjons dedikerte server - for eksempel hvis du utilsiktet har blitt låst av en ny brannmur- eller iptables -regel. Du må vite serverens brukernavn og passord for å koble til serveren din via SSH .

Merk: Gjenopprettingskonsollen er ikke tilgjengelig for 4. generasjons dedikerte servere som kjører Windows.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på ServereMine produkter -siden, og klikk på Administrer ved siden av den 4. generasjons dedikerte serveren du vil bruke.
  3. Øverst til høyre på siden klikker du Serverhandlinger og velger Gjenopprettingskonsoll .
    klikk på Gjenopprettingskonsoll
  4. Etter et øyeblikk starter Recovery Console i en ny nettleserfane. Bruk SSH -legitimasjonen din til å logge på serveren din for å gjøre endringer om nødvendig.