Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Bruk gjenopprettingskonsollen for min Gen 4 dedikerte server

Bruk gjenopprettingskonsollen til å få tilbake tilgang (via SSH) til din 4. generasjons dedikerte server - for eksempel hvis du utilsiktet har blitt låst av en ny brannmur- eller iptables -regel. Du må vite serverens brukernavn og passord for å koble til serveren din via SSH .

Merk: Gjenopprettingskonsollen er ikke tilgjengelig for 4. generasjons dedikerte servere som kjører Windows.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på ServereMine produkter -siden, og klikk på Administrer ved siden av den 4. generasjons dedikerte serveren du vil bruke.
  3. Øverst til høyre på siden klikker du Serverhandlinger og velger Gjenopprettingskonsoll .
    klikk på Gjenopprettingskonsoll
  4. Etter et øyeblikk starter Recovery Console i en ny nettleserfane. Bruk SSH -legitimasjonen din til å logge på serveren din for å gjøre endringer om nødvendig.