Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bruk gjenopprettingskonsollen for min Gen 4 VPS

Bruk gjenopprettingskonsollen for å få tilgang til din 4. generasjons VPS -enhet hvis du utilsiktet har blitt låst av en ny brannmur- eller iptables -regel. Du må vite serverens brukernavn og passord for å koble til serveren din via SSH eller eksternt skrivebord (RDC) .

Påkrevd: Hvis port 2224 er blokkert, får du ikke tilgang til gjenopprettingskonsollen. Slik fjerner du blokkeringen for denne porten .