Endre eller slett en distribusjonsgruppe

Rediger eller slett distribusjonsgrupper fra e & Office -instrumentbord. Du kan endre distribusjonsgruppenavnet, adressen, legge til eller fjerne medlemmer, eller slette gruppen helt.

Påkrevd: Du trenger administratortillatelser for å administrere distribusjonsgrupper. For mer informasjon, se administratorroller fra Microsoft.
  1. Logg på E & Office -instrumentbord (bruk GoDaddy -brukernavnet og passordet ditt).
  2. Velg Microsoft 365 Admin på venstre side, og deretter Distribusjonsgrupper .
    Velg Distribusjonsgrupper fra Microsoft 365 -administratormenyen

Rediger en distribusjonsgruppe

1. VelgBlyantknapp redigere.
  2. Rediger distribusjonsgruppenavnet , distribusjonsgruppeadressen eller begge deler.
    Distribusjonsgruppenavn, markedsføringsteam og adresse, marketing@coolexample.com
  3. Slå på veksleknappen hvis du vil at brukere utenfor organisasjonen skal sende e -post til denne gruppen. Ellers må du slå den av.
  4. Merk eller fjern merket for å endre medlemmer i gruppen.
  5. Når du er ferdig, velger du Lagre .

Slett en distribusjonsgruppe

1. VelgSøppelbøtte -knappen slett.
  2. Sørg for at du sletter riktig gruppe, og velg Slett .
    Slett distribusjonsgruppe

Hvis du ser en feilmelding mens du prøver å endre eller slette en distribusjonsgruppe, må du vente en time og prøve igjen. Administratorer kan også administrere distribusjonsgrupper i Exchange -administrasjonssenteret (EAC). Finn ut hvordan du administrerer distribusjonsgrupper i EAC fra Microsoft.

Gå tilbake til Distribusjonsgrupper -siden for å opprette,Blyantknapp redigere ellerSøppelbøtte -knappen slett distribusjonsgrupper.