Opprett en distribusjonsgruppe

Med distribusjonsgrupper kan du nå flere brukere i organisasjonen din med én e -postadresse. De passer bra når du har flere prosjekter eller avdelinger - bruk bare en e -postadresse for å sende kunngjøringer eller møteinvitasjoner.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Administrator > Distribusjonsgrupper .
    Velg Distribusjonsgrupper fra Microsoft 365 -administratormenyen
  3. Velg Legg til distribusjonsgruppe .
  4. Angi distribusjonsgruppenavnet ditt.
  5. Angi distribusjonsgruppeadressen din.
    Distribusjonsgruppenavn, markedsføringsteam og adresse, marketing@coolexample.com
  6. Slå på veksleknappen hvis du vil at brukere utenfor organisasjonen skal sende e -post til denne gruppen.
  7. Velg avmerkingsboksen ved siden av brukerens navn for å legge dem til i gruppen.
  8. Velg Lagre . Den nye distribusjonsgruppen din er klar til bruk.

Du kan legge til,Blyantknapp redigere, ellerSøppelbøtte -knappen slett distribusjonsgrupper når som helst.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Opprett et alias slik at kundene kan sende en melding til en generisk e -postadresse.