Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Administrert WordPress Hjelp

Change the domain on my Managed WordPress website

Påkrevd:

Du kan endre domenenavnet for Managed WordPress-nettstedet ditt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Managed WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet som bruker domene du vil endre, velger du menyen menyikon og deretter Innstillinger.

velg innstillinger
  4. Velg Legg til > Nytt primært domene i delen Domener.
    velg nytt hoveddomene
  5. Angi domenet du ønsker å bruke, i feltet under Nytt hoveddomene eller underdomene:. Inkluder TLD, for eksempel kulteksempel.no.
  6. Velg Legg til domene.
  7. Bekreft at domenet stemmer, og velg deretter Ja, hjelp meg med å koble det til.
  8. Hvis du bruker et domene som er registrert på en annen GoDaddy-kundekonto, velger du Fortsett til GoDaddy og logger på kontoen når du blir bedt om det. Følg instruksjonene i installasjonsveiviseren for å fullføre tilkoblingen av domenet ditt.

Merk: Det kan hende du ikke vil se det nye domene før etter 24–48 timer, da det er tiden DNS kan bruke på å endres.