Rediger en video i GoDaddy Studio

Etter at du har lagt til en video , kan du redigere videostørrelse, rotasjon, lengde og mer.

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen trykker du på Prosjekter og deretter på prosjektet du vil jobbe med.
  3. Trykk på videoen du vil redigere.
  4. Fra banneret som vises trykker du på Rediger for å gjøre justeringer til den eksisterende videoen, Trim for å justere start- og sluttpunktene for videoen, eller Erstatt for å fjerne videoen og legge til en annen.
    Rediger banner i GoDaddy Studio -mobilappen
    Hvis du velger å redigere, fra menyen nederst på skjermen, kan du:
    • Legg til et filter
    • Juster innstillinger som eksponering, kontrast, metning og varme
    • Endre størrelsen på videoen
    • Juster opasitet (hvor solid eller gjennomsiktig videoen din er)
    • Roter videoen
    • Legg til en fargetone
    • Skyv videoen én piksel om gangen for å plassere den akkurat der du vil ha den
    • Bland videoen med andre elementer i prosjektet ditt
    For å bruke endringene dine trykker du påalt -navn for bildet merket øverst til høyre.
  1. Logg på GoDaddy Studio -kontoen din .
  2. Rull ned til Dine prosjekter og velg deretter prosjektet du vil jobbe med.
  3. Velg videoen du vil redigere.
  4. For å redigere videoen din, kan du fra menyen til høyre:
    • Legg til et filter
    • Juster innstillinger som eksponering, kontrast, metning og varme
    • Juster opasitet (hvor solid eller gjennomsiktig videoen din er)
    • Roter videoen
    • Legg til en fargetone
    • Bland videoen med andre elementer i prosjektet ditt
    • Slå lyden på eller av hvis videoen har lyd
    Du kan også endre størrelsen eller plasseringen av videoen direkte på lerretet. Endringene blir tatt i bruk umiddelbart - du trenger ikke lagre prosjektet.
  5. For å justere start- og sluttpunktet for videoen din, velger du øverst på skjermenVelg Trim Trim . Dra tidsindikatorens startpunkt (venstre side) og sluttpunktet (høyre side) til rammene der du vil at videoen skal starte og slutte, og velg deretter Trim video .
    Dra tidsindikatorer for å endre videoens start- og sluttrammer
  6. For å erstatte videoen, velger du øverst på skjermenVelg Erstatt video Erstatt og deretter kan du enten laste opp en video fra datamaskinen din eller velge en video fra vårt lagerbibliotek.