Administrert WordPress Hjelp

Endre domenet på mitt administrerte WordPress-nettsted

Du kan endre domenenavnet for Managed WordPress-kontoen din.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Managed WordPress på siden Mine produkter.
  3. Velg Innstilinger fra menyikon-menyen for nettstedet du vil endre domene for.

velg innstillinger
  4. Velg Legg til i Domener-delen.
    velg legg til for å vise menyen
  5. Velg Nytt hoveddomene fra denne menyen.
    velg nytt hoveddomene
  6. Angi domenet du ønsker å bruke, i feltet under Nytt hoveddomene eller underdomene:.
  7. Velg Legg til domene.
  8. Bekreft at domenet stemmer, og velg deretter Ja, hjelp meg med å koble det til.
  9. Hvis du bruker et domene som er registrert på en annen GoDaddy-kundekonto, velger du Fortsett til GoDaddy og logger på kontoen når du blir bedt om det. Følg instruksjonene i installasjonsveiviseren for å fullføre tilkoblingen av domenet ditt.

Merk: Det kan ta opp til 24–48 timer før DNS-endringer trer i kraft.

Relaterte trinn

• Når du er klar til å oppdatere domenets DNS-innstillinger, finner du IP-adressen din i Vise IP-adressen min.

Mer informasjon

• Hvis domenet du ønsker å bruke, brukes av en annen hostingkonto, inkludert eventuelle underdomener, må du fjerne det fra denne kontoen først.(cPanel / Plesk / Managed WordPress).
  • Du kan manuelt angi et domene som ikke er i GoDaddy-kontoen din, ved å oppdatere A-posten for dette domenet for å peke det til IP-adressen for administrert Managed WordPress.
  • Hvis du har et SSL-sertifikat på hostingkontoen din, må du avinstallere det før du endrer det primære hostede domenet. For mer informasjon, se Opphev et sertifikat.