Administrert WordPress Hjelp

Endre domenet på mitt administrerte WordPress-nettsted

Du kan endre domenenavnet for den administrerte WordPress-kontoen din.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. På menylinjen velger du Innstillinger.
  3. I Domener-delen velger du Koble til domene.
  4. I Velg et domene-nedtrekksmenyen velger du enten et domene fra denne kontoen eller Legg til et eksternt domene eller underdomene for å bruke et domene registrert på en annen konto, eller et underdomene.
  5. Velg Gjør dette til primærdomenet for kontoen din.
  6. Velg Koble til.

Merk: Det kan ta opp til 24–48 timer før DNS-endringer trer i kraft.

Relaterte trinn

Når du har endret domenenavnet, ønsker du kanskje å oppdatere DNS-innstillingene for domenenavnet. Du finner dem i Vise IP-adressen min.

Mer informasjon

Hvis domenet du ønsker å bruke, brukes av en annen hostingkonto, inkludert eventuelle underdomener, må du fjerne det fra denne kontoen først.(cPanel / Plesk / Administrert WordPress).

Du kan manuelt angi et domene som ikke er GoDaddy-kontoen din ved å oppdatere A-posten for dette domenet for å peke det til IP-adressen for administrert WordPress.

Hvis du har et SSL-sertifikat på hostingkontoen din, må du avinstallere det før du endrer det primære hostede domenet. For mer informasjon, se Opphev et sertifikat.