Endre eller slett en distribusjonsgruppe

Du kan redigere eller slette distribusjonsgrupper fra instrumentbordet for e -post og Office. Dette lar deg endre distribusjonsgruppenavnet, adressen, legge til eller fjerne medlemmer, eller slette gruppen helt.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Microsoft 365 -administrator > Distribusjonsgrupper .
    Velg Distribusjonsgrupper fra Microsoft 365 -administratormenyen

Rediger en distribusjonsgruppe

1. VelgBlyantknapp redigere.
  2. Rediger distribusjonsgruppenavnet , distribusjonsgruppeadressen eller begge deler.
    Distribusjonsgruppenavn, markedsføringsteam og adresse, marketing@coolexample.com
  3. Slå på veksleknappen hvis du vil at brukere utenfor organisasjonen skal sende e -post til denne gruppen. Ellers må du slå den av.
  4. Velg eller fjern merket for å endre medlemmer i gruppen.
  5. Når du er ferdig, velger du Lagre .

Slett en distribusjonsgruppe

1. VelgSøppelbøtte -knappen slett.
  2. Sørg for at du sletter riktig gruppe, og velg Slett .
    Slett distribusjonsgruppe

Du kan komme tilbake til denne siden for å opprette, redigere eller slette andre distribusjonsgrupper.