Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre hvordan bloggen min ser ut på nettstedet mitt

Vil du endre hvordan bloggen din ser ut - eller bare gi den et nytt navn? Eller kanskje du må oppdatere adressen til den eksterne bloggen som vises på nettstedet ditt. Alle disse elementene kan endres i bloggpanelet.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til bloggseksjonen din og velg den. Du kan ha én bloggseksjon per side.
  5. Rediger tittelen på bloggen på nettstedet eller bruk redigeringspanelet til høyre for å redigere tittelen på bloggen, i tillegg til layout, aksentfarge og bakgrunnsbilde. Etter at du har lagt til minst ett blogginnlegg, kan du også velge hvilken kategori eller kategorier som skal vises.
  6. Velg Ekstern blogg -feed hvis du ønsker å vise blogginnlegg fra et annet sted på nettstedet ditt. Angi feed -URL -en til den bloggen.
  7. Velg Ferdig .
  8. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.