Fikse miniatyrbilder som ikke vises

Noen ganger kan WordPress ikke vise miniatyrbilder av tidligere opplastede bilder etter konfigurasjonsendringer. For å løse dette problemet kan du bruke en tredjeparts plugin-modul, som for eksempel Regenerate Thumbnails.

Generer alle miniatyrbilder for nettstedet ditt på nytt

1. Logg på WordPress.
  2. Installer og aktiver plugin-modulen Regenerate Thumbnails.
  3. I menyen til venstre velger du Verktøy og deretter Regenerer miniatyrbilder.
  4. (Valgfritt) Merk av eller fjern merket i avmerkingsboksene ved siden av tilgjengelige alternativer hvis du vil gjøre justeringer i standardoppsettet.
  5. Her kan du velge hvilke miniatyrbilder du vil regenerere:
    • For å regenerere alle miniatyrbildene, velg Regenerer miniatyrbilder for alle X vedlegg, der X er det faktiske antallet vedlegg.
    • For å bare regenerere miniatyrbilder for alle de profilerte bildene dine , velg Bare regenerer miniatyrbilder for de X profilerte bildene, der X er det faktiske antallet profilerte bilder.

Når prosessen er fullført, skal du høre til å se meldingen Alt ferdig.

Regenerere individuelle miniatyrbilder

1. Logg på WordPress.
  2. Installer og aktiver plugin-modulen Regenerate Thumbnails.
  3. Velg Media i menyen til venstre.
  4. Velg Ikon for WordPress-bibliotekets liste -listevisning.
  5. Finn bildet, hold musepekeren over det og velg deretter Regenerer miniatyrbilder.
  6. (Valgfritt) Merk av eller fjern merket i avmerkingsboksene ved siden av tilgjengelige alternativer hvis du vil gjøre justeringer i standardoppsettet.
  7. Velg Regenerer miniatyrbilder.

Når prosessen er fullført, vil du se Ferdig! Klikk her for å gå tilbake-meldingen.

Mer informasjon: