Fikse WordPress som ber om FTP -legitimasjon

Hvis du blir bedt om å angi FTP-legitimasjonen din når du prøver å installere eller oppdatere en plugin-modul eller et tema i WordPress-instrumentbordet, er det på grunn av en spesifikk innstilling i wp-config.php-filen. Følg trinnene nedenfor for å hindre at WordPress viser denne FTP -meldingen.

1. Koble til hostingkontoen din med FTP eller Filbehandling .
  2. Finn mappen med WordPress-filene dine og åpne wp-config.php-filen.
  3. Nederst i wp-config.php-filen, over linjen som sier/* That's all, stop editing! Happy publishing. */ , legg til følgende kodelinjer:
    define ('FS_METHOD', 'direct'); define ('FS_CHMOD_DIR', 0755); define ('FS_CHMOD_FILE', 0644);
  4. Lagre den oppdaterte filen.
  5. Last inn WordPress -instrumentbord -siden din på nytt i en nettleser.

Du kan nå oppdatere eller installere plugin -moduler og temaer uten å bli spurt om FTP -legitimasjon.