Finne ditt databasehostnavn

Hvis nettstedet ditt bruker en database for å lagre innhold (f.eks. WordPress, Drupal), trenger du databasehostnavnet for å koble nettstedet ditt til databasen din.

For å finne databasehostnavnet ditt, sjekker du typen hostingkonto du har og velger riktig alternativ fra tabellen nedenfor.

HostingtypeDatabasehostnavn
cPanelBruk localhost
PleskFinn databasedetaljer
Administrert WordPressFinn databasedetaljer

Relaterte trinn

• Hvis du bruker cPanel, kan du få databasenavnet, brukernavnet og passordet ditt ved å vise databasedetaljene.

Mer informasjon

• Hvis du bruker WordPress og får feilen om å etablere en databasetilkobling på nettstedet, må du oppdatere tilkoblingsstrengene så snart du har de korrekte databasedetaljene.