Fix iPhone kan ikke bekrefte kontoinformasjonsfeil

Merk: Vi anbefaler å bruke Outlook-appen for iOS. Bruk telefonens kamera for å skanne denne QR-koden for å få Outlook.
QR-kode for Outlook

Når du konfigurerer e -posten din for første gang , kan du støte på følgende feil:

Bytte konto

Kan ikke bekrefte kontoinformasjon.

Dette skjer når det oppstår et problem med verifisering av kontoinformasjonen din. Ikke bekymre deg, dette kan løses med noen få raske endringer av innstillinger.

Hvis du har problemer med en iPhone- eller iPad -e -postkonto som allerede er konfigurert, tar du kontakt våre GoDaddy -veiledninger.

1. På feilen trykker du på OK .
  2. Kan ikke bekrefte kontofeil
  3. Rediger følgende innstillinger, og trykk deretter på Neste .
    Konfigurerer Hva du skal skrive inn …
    E -post Angi Microsoft 365 GoDaddy -e -postadressen din
    ServerAngi outlook.office365.com
    Domener La dette stå tomt
    Brukernavn Angi Microsoft 365 -e -postadressen din
    Passord Skriv inn e -postpassordet ditt
    Beskrivelse Dette er valgfritt
  4. Trykk på Lagre .
    Lagre Exchange -informasjon
  5. Trykk på Lagre .
    Lagre bekreftelse
  6. Trykk på Lagre .
    Endre lagringsalternativer

Du vil se e -postkontoen din i Kontoer .