Fikse avvist e -post med en returmelding

Hvis du sender en e -post og den ikke kan leveres til mottakeren din, returnerer den med en feilmelding. Hvis e -posten din returnerte, søk etter feilmeldingen du mottok for å se løsningen på den.

Merk: Disse eksemplene bruker domenet coolexample.com og e -postadressen jane@coolexample.com - erstatt disse med din egen informasjon.

Bruk Ctrl+F (eller Command+F på en Mac) for å søke etter feilkoden din, eller velg en returtype for å se en liste over vanlige feil og løsninger.

Eksempel: Hvis returmeldingen din sier: "552 Melding avvist for søppelpost eller virusinnhold," søk etter feilkode "552."

Mottakeren spretter

Dette er returmeldinger forårsaket av problemer med mottakerens e -postadresse eller konto.

ReturfeilÅrsakLøsning
Grense for lagring av kontoMottakerens konto har nådd lagringsgrensen og kan ikke motta e -post akkurat nå. Mottakeren må slette meldinger fra innboksen eller mottaksmappen for å gi plass til mer e -post.
Kontoen finnes ikkeE -postadressen du sendte til, eksisterer ikke.Bekreft at e -postadressen til mottakeren var angitt riktig.
Konto deaktivertMottakerkontoen eksisterer, men dens evne til å motta e -post var deaktivert.Vanligvis forblir disse kontoene permanent deaktivert, men du kan prøve å sende e -posten igjen senere.
Tidsavbrudd for leveringDette kan skje av flere grunner.Prøv igjen senere.
Denne meldingen går i loop: den har allerede min Delivered-To-linje. (#5.4.6)Mottakerkontoen videresender meldingen i en loop.Dette er ofte fordi mottakeren har to adresser som videresender til hverandre. De må korrigere videresendingsinnstillingene sine.

Tilbake til toppen

Ugyldig mottaker returnerer

Hvis mottakerens e -postadresse er ugyldig eller ble feilstavet, kan du få disse feilene.

ReturfeilÅrsakLøsning
550 Mottaker ikke funnetMottakeren er ikke en gyldig e -postadresse.Fjern den ugyldige mottakeren fra e -posten din.
451 Beklager, jeg kunne ikke opprette en SMTP -tilkobling. Jeg kommer ikke til å prøve igjen; denne meldingen har vært for lenge i køen.

Mottakerens e -postadresse er feilstavet, eller mottakerens e -postleverandør har blokkert sending fra adressen din.

Sørg for at mottakerens e -postadresse er gyldig og stavet riktig.

Hvis du sender til en gruppe, må du ta kontakt med hver adresse individuelt for å fastslå hvem som utløser feilen.

Tilbake til toppen

Avsender spretter

Dette er returmeldinger forårsaket av problemer med avsenderens e -postadresse eller konto.

ReturfeilÅrsakLøsning
535 Autentisering ikke tillatt på IBSMTP -servere. IB401Autentisering er ikke tillatt på inngående e -post. Dette skjer når du har feil utgående SMTP -serverinnstillinger konfigurert i e -postklienten din, som Outlook eller Gmail.Konfigurer e -postklienten din ved hjelp av SMTP -serverinnstillingen smtpout.secureserver.net .
550 jane@coolexample.com Tom fra: -adresser er ikke tillatt. Oppgi en gyldig Fra. IB501E -postmeldingen "fra" -feltet er tomt.Legg til en gyldig "fra"-adresse og prøv å send e-posten igjen.
550 jane@coolexample.com IP -adresser er ikke tillatt som Fra: -adresse. Oppgi en gyldig Fra. IB502E -postmeldinger kan ikke sendes "fra" en IP -adresse.Legg til en gyldig "fra"-adresse og prøv å send e-posten igjen.
550 coolexample.com Fra: Domene er ugyldig. Oppgi en gyldig Fra: IB506Domenet har ikke gyldige MX -oppføringer, en IP -adresse eller det oppstod problemer under DNS -oppslaget da e -posten ble sendt.Bekreft at du sender fra et gyldig domene. Deretter bekrefter du at domenet har gyldige DNS -poster ved å sjekke sonefilen din. Hvis DNS ikke er gyldig, må den fikses før du sender e -posten på nytt.
550 jane@coolexample.com Ugyldig SPF -oppføring. Inspiser SPF -innstillingene dine og prøv igjen. IB508Den avsendende e -postadressens domene har en SPF -post som ikke autoriserer den sendende e -postserveren til å sende e -post fra domenet.Endre SPF -oppføringen slik at den inkluderer serveren du prøver å sende fra, eller fjern SPF -oppføringen fra domenet.
421 Midlertidig avvist. Reversert DNS for denne IP -en mislyktes. IB108IP -adressen som prøver å sende e -post har ikke omvendt DNS -oppsett, eller DNS -oppslaget mislyktes.Bekreft at IP -adressen til senderen har omvendt DNS -konfigurering før du sender e -posten på nytt. GoDaddy administrerer omvendt DNS når vi bruker e -posttjenestene våre. Vi støtter ikke egendefinert omvendt DNS.

Tilbake til toppen

Innholdet spretter

Hvis det er problemer med innholdet i en e -post, kan du få disse feilene.

ReturfeilÅrsakLøsning
552 Denne meldingen er blitt avvist på grunn av innhold som regnes som søppelpost av internettsamfunnet. IB212E -postmeldingen inneholder en kobling, et vedlegg eller mønster fanget opp av filtrene våre som søppelpost.

Inkluder et alternativ for å velge bort meldinger.

Sjekk sendelistene dine for å sikre at du bare sender til mottakere som har valgt å motta e -posten din.

Hvis du tror at meldingen ble feilaktig flagget som søppelpost, lagrer du en kopi av den opprinnelige meldingen som forsøkte å bli sendt, og deretter rapporter tilbakesendingsfeilen .

Sørg for at koblinger i e -posten går til gyldige destinasjoner som er fri for skadelig programvare og phishing.

552 Virusinfisert melding avvist. IB705E -postmeldingen som inneholder en kobling, et vedlegg eller mønster fanget opp av filtrene våre som et mulig virus.

Inkluder et alternativ for å velge bort meldinger.

Sjekk sendelistene dine for å sikre at du bare sender til mottakere som har valgt å motta e -posten din.

Hvis du tror at meldingen ble feilaktig flagget som søppelpost, lagrer du en kopi av den opprinnelige meldingen som forsøkte å bli sendt, og deretter rapporter tilbakesendingsfeilen .

Sørg for at koblinger i e -posten går til gyldige destinasjoner som er fri for skadelig programvare og phishing.

552 Melding avvist for søppelpost eller virusinnholdE -postmeldingen inneholder en kobling, et vedlegg eller mønster fanget opp av filtrene våre som søppelpost.

Denne feilen er forårsaket av å sende utgående e -post der mottakerne ikke ba om å motta e -post fra deg. Vi anbefaler ikke å sende utgående markedsførings -e -post fra våre e -postplattformer.

Sørg for at koblinger i e -posten går til gyldige destinasjoner som er fri for skadelig programvare og phishing.

Tilbake til toppen

Frekvensbegrensende returmeldinger

Det kan hende at du får en hastighetsbegrensende returmelding hvis det har vært for mange gjentatte handlinger i en bestemt tidsramme.

ReturfeilÅrsakLøsning
452 Denne meldingen inneholder for mange mottakere. Reduser antall mottakere og prøv på nytt. IB605Meldingen har forsøkt å sende for mange mottakere.Reduser antall mottakere og prøv igjen.
421 Tilkobling avvist, for mange økter fra denne IP -en. Reduser antallet samtidige økter. IB007Denne IP -adressen har for øyeblikket for mange økter åpne.Sjekk med e -postleverandøren din for å redusere antall åpne økter på IP -adressen din, og prøv deretter på nytt.
421 Server midlertidig utilgjengelig. Prøv igjen senere. IB101E -postkøen opplever høyere enn normalt e -postvolum.Prøv igjen senere.
554 Denne IP -en er blitt midlertidig blokkert for å ha prøvd å sende for mange meldinger som inneholder innhold som regnes som søppelpost av Internett -samfunnet. IB110Denne IP -adressen har forsøkt å sende for mange meldinger som inneholder innhold som antas å være søppelpost og har blitt blokkert i en time.Hvis du ikke sender søppelpost, må du kontakte din internettleverandør (ISP) for å se hvorfor IP -adressen din sender så mange e -poster. Noe i systemet ditt forårsaker problemet, og du må feilsøke.
554 Denne IP -en er blitt blokkert for dagen for å ha prøvd å sende for mange meldinger som inneholder innhold som regnes som søppelpost av internettsamfunnet. IB111Denne IP -adressen har forsøkt å sende for mange meldinger som inneholder innhold som antas å være søppelpost, og er blitt blokkert for resten av dagen.Sjekk innholdet i meldingen og prøv igjen senere.
554 Denne IP -en er blitt midlertidig blokkert for å ha prøvd å sende e -post for mange ugyldige mottakere. IB112Denne IP -adressen har forsøkt å sende e -post til for mange ugyldige mottakere og har blitt blokkert i en time.Sjekk mottakerlisten din og prøv igjen senere.
554 Denne IP -en er blitt blokkert for dagen for å ha prøvd å sende e -post til for mange ugyldige mottakere. IB113Denne IP -adressen har forsøkt å sende e -post til for mange ugyldige mottakere og er blitt blokkert for resten av dagen.Sjekk mottakerlisten din og prøv igjen senere.
550 Denne IP -en har sendt for mange meldinger denne timen. IB504Denne IP -adressen har nådd maksimum tillatte meldinger for den timen.Prøv igjen senere.
550 Denne meldingen har overskredet det maksimale antallet meldinger per økt. Åpne en ny økt og prøv igjen. IB510Denne IP -adressen har nådd maksimum tillatte meldinger for den økten.Prøv igjen senere.
550 Denne IP -en har sendt for mange til for mange mottakere denne timen. IB607Denne IP -adressen har nådd maksimum tillatte mottakere for den timen.Prøv igjen senere.

Tilbake til toppen

Ekstern blokkliste (RBL) spretter

Hvis mottakeren er på en blokkeringsliste, kan du få en RBL -retur.

ReturfeilÅrsak Løsning
554 RBL Avvis.Denne IP -adressen ble blokkert fra vår interne RBL.Bruk koblingen i returmeldingen for å sende inn en forespørsel om å fjerne denne IP -adressen.
554 Tilkobling avvist. Denne IP -en har et dårlig rykte på Cloudmark Sender Intelligence (CSI). IB103Denne IP -adressen har et dårlig rykte på Cloudmark Sender Intelligence (CSI).Bruk koblingen i returmeldingen for å sjekke omdømmet til den sendende IP -adressen i Cloudmark Sender Intelligence.
554 Tilkobling avvist. Denne IP -adressen er oppført på Spamhaus Block List (SBL). IB104Denne IP -adressen er oppført på Spamhaus Block List.Sjekk for å se om IP -adressen er oppført på Spamhaus Block List .
554 Tilkobling avvist. Denne IP -adressen er oppført på Exploits Block List (XBL). IB105Denne IP -adressen er oppført på Spamhaus Exploits Block List.Sjekk for å se om IP -adressen er oppført på Spamhaus Exploits Block List .
554 Tilkobling avvist. Denne IP -adressen er oppført på Policy Block List (PBL). IB106Denne IP -adressen er oppført på Spamhaus Policy Block List.Sjekk for å se om IP -adressen er oppført på Spamhaus Policy Block List .

Tilbake til toppen

Microsoft 365 spretter

Dette er returmeldinger som er spesifikke for Microsoft 365 -e -post.

ReturfeilÅrsakLøsning
5.1.1 RESOLVER.ADR. ExRecipNot Found; ikke funnetDet er hurtigbufrede oppføringer fra kallenavnlisten, eller du slettet hurtigbufferfilen for kallenavnet.Prøv å tømme hurtigbufrede oppføringer fra Kallenavn -listen eller slett Kallenavnbuffer -filen. Lær mer fra Microsoft .
550 5.4.1 Mottakeradresse avvist: Tilgang nektet. AS (201806281)Adressen gjenkjennes ikke av mottakerens system, slik som e -post som ankommer en feil server på grunn av et DNS -problem, eller mottakeradressen er ikke konfigurert til å motta e -post.Sørg for at du har angitt riktig e -postadresse. Bekreft at mottakerens domene og MX -oppføringer er riktig konfigurert for Microsoft 365. For mer informasjon, se denne Microsoft -artikkelen .
550 5.4.3118 Melding utløpt, tilbakestilling av tilkobling

50 4.4.318 Tilkoblingen ble brått brutt
Den mottakende e -postserveren vil kanskje ikke godta meldingen fordi domenet ditt ikke er autentisert.Aktiver og legg til DKIM i domenets DNS -innstillinger.
550 5.1.8 Tilgang avvist, ugyldig utgående avsender.Dårlig utgående avsender - Meldinger sendt fra Microsoft 365 -e -postkontoen kan bryte Microsofts retningslinjer for spam . Sjekk om meldingene med vilje ble sendt av e -postadressen, og send deretter inn en forespørsel om blokkering .
550 5.7.705 Tjenesten er ikke tilgjengelig. Tilgang nektet, leietaker har overskredet terskelen.Leietaker overskred terskelen - Meldinger ble sendt fra Microsoft 365 -organisasjonen som kan bryte Microsofts retningslinjer for spam . Sjekk om meldingene med vilje ble sendt av e -postadressen, og ta deretter kontakt med en GoDaddy -veiledning for hjelp med å fjerne blokkeringen av adressen.
Organisasjonen din tillater ikke ekstern videresending.Som standard tillater ikke Microsoft videresending til eksterne e -postadresser.Rediger retningslinjene for utgående søppelpostfilter .
550 5.7.708 Tjenesten utilgjengelig. Tilgang nektet, trafikk ikke akseptert fra denne IP -enDu sender fra kjente IP -adresser med lite rykte. Du kan også ha en ny versjon eller prøveversjon av Microsoft 365.Fullfør anken på sender.office.com eller kontakt din internettleverandør (ISP) for å gjøre dette.

Tilbake til toppen