Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Forstå kontoer i forhandlerprogrammet

Forhandlerprogrammet er ganske fleksibelt når det gjelder hvordan du konfigurerer og administrerer kontoer. Selv om vi følger sikkerheten nøye, jobber vi også med å gjøre de ulike kontoene du kommuniserer med enkle å bruke.

Merk: For å motta støtte for en hvilken som helst konto må du ha brukernavnet eller kundenummeret og den firesifrede PIN-koden for støtte for den kontoen.

Her er en liste over kontoene du kan komme i kontakt med:

GoDaddy

• Kontoen du kjøper og fornyer årlig forhandlervirksomheten.
  • Kontoen der du oppdaterer betalingsinformasjon om provisjon, bruker dine gratis produkter og får tilgang til Kontrollsenter for forhandlere.
  • Du mottar ikke provisjon eller spesielle rabatter på kjøp gjort på denne kontoen.

Merk: Du kan alltid logge på kontrollsenteret for forhandlere gjennom https://reseller.godaddy.com .

Kundekonto

• En konto for kjøp av produkter fra nettbutikken til forhandleren.
  • Alle besøkende til nettbutikken din kan registrere seg og administrere en av disse kontoene.
  • Du tjener provisjon på alle kjøp fra denne kontoen.
  • Du må ha brukernavn/kundenummer og passord for å få tilgang til disse kontoene. Du kan slå opp kundenumre i kontrollsenteret for forhandlere, men du har ikke tilgang til kundepassord.

Rabattkundekonto

• En konto for kjøp av produkter fra nettbutikken til forhandleren til anskaffelsespris eller engrospris.
  • Du tjener ikke provisjon på kjøp i disse kontoene, og kjøpene vises derfor ikke i provisjonsrapporten.
  • En kundekonto med rabatt opprettes automatisk for deg når du setter opp forhandlerplanen.
  • Du kan velge å legge denne statusen til en hvilken som helst kundekonto i henhold til forhandlerplanen din. For instruksjoner om hvordan du legger til denne statusen, seAdministrer rabattpriser for forhandlerkundene mine .
  • Du må ha brukernavn/kundenummer og passord for å få tilgang til disse kontoene. Du kan slå opp kundenumre i kontrollsenteret for forhandlere, men du har ikke tilgang til kundepassord.

Merk: Transaksjonsgebyret på USD 0,25 som vises i handlevognen når du kjøper, er en enkel måte å vite at du kjøper på en rabattkonto.

Underforhandlerkonto

• En konto satt opp som kunde hos en Super -forhandler.
  • Du kan kun kjøpe Pro- eller Basic-forhandlerplaner i en underforhandlerkonto.
  • Superforhandlere gjør provisjon på salg eller fornyelse av en Basic eller Pro-forhandler, i tillegg til provisjon fra underforhandlerens produktsalg.