Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Forstå kontoer i forhandlerprogrammet

Forhandlerprogrammet er fleksibelt når det gjelder å sette opp og administrere kontoer. Selv om vi følger sikkerheten nøye, er det enkelt å samhandle med de forskjellige kontoene.

Merk: For å motta støtte for en hvilken som helst konto må du ha brukernavnet eller kundenummeret og den firesifrede PIN-koden for støtte for den kontoen.

GoDaddy

• Kontoen hvor du kjøper og fornyer årlig forhandlerplanen din.
  • Kontoen der du oppdaterer provisjonsbetalingsinformasjon, bruker dine gratisprodukter og får tilgang til Kontrollsenter for forhandler .
  • Du mottar ikke provisjon eller mottar spesielle rabatter på kjøp gjort med denne kontoen.

Kundekonto

• Kontoer for kjøp av produkter til utsalgsprisen fra nettbutikken til forhandleren. Alle besøkende i nettbutikken din kan registrere seg og administrere en av disse kontoene.
  • Du tjener provisjon på alle kjøp som er gjort med disse kontoene.
  • Som standard kan du få tilgang til kundekontoer som en delegat , for eksempel for å åpne og bruke produktene deres.

Rabattkundekonto

Underforhandlerkonto

• Kontoer konfigurert som kunde hos en superforhandler.
  • Du kan bare kjøpe Basic- eller Pro -forhandlerplaner med disse kontoene.
  • Superforhandlere tar i bruk provisjon for salg eller fornyelse av underforhandleres planer samt provisjon fra underforhandlers produktsalg.