Hva er sekundær DNS?

Med sekundær DNS kan du få domenets sonefil automatisk sikkerhetskopiert til et andre sett med navneservere. Hvis det første settet med navneservere går ned, vil det automatisk sende forespørsler til sikkerhetskopiene, som vil ha en sonefil som er identisk med hovednavneserverne. Du ha Premium DNS på domenet ditt for å bruke sekundær DNS. Du kan ikke bruke DNSSEC og sekundær DNS på det samme domenenavnet.

Merk: Bruk av sekundær DNS krever grundig forståelse av å konfigurere og bruke dine egne navneservere.

Når du aktiverer Sekundær DNS, velg GoDaddy navneservere som din hoved (primære) eller slave (sekundære) navneserver. DNS -oppdateringer vil avhenge av hvordan du konfigurerer sekundær DNS.

• GoDaddy navneservere som hovedsett: Alle DNS -oppdateringer vil bli gjort for deg, og slavene (ditt navneserversett) vil plukke dem opp.
  • GoDaddy navneservere som slaven angir: Dine egne hovednavneservere vil utføre DNS -oppdateringene, og du må konfigurere dem til å sende varsler til slave -navneserverne våre for å hente endringene.

For å bruke sekundær DNS, må du bruke DNS -serverprogramvare for å konfigurere ditt eget navneserversett. Vi er kompatible med denne programvaren:

• BIND v9.1.0 eller nyere
  • NSD
  • Windows Server 2008 og nyere
  • Koble til DNS

Du kan konfigurere sekundær DNS med eller uten transaksjonssignaturer (TSIG), som sikrer kommunikasjon mellom navneserversettene. Ditt eget navneserversett må støtte MERKNAD (forespørsel om endring av sone) og AXFR (full soneoverføring). Bruk følgende overføringsserverinformasjon under konfigurering:

• xfr03.domaincontrol.com (97.74.112.1)
  • xfr04.domaincontrol.com (97.74.112.2)