Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Oppgrader til Premium DNS

Hver GoDaddy -konto kommer med Standard DNS for å administrere sonefilen din. Oppgrader kontoen din til Premium DNS for avanserte DNS -funksjoner som gir kraft, fleksibilitet og et høyere nivå av teknisk støtte.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velgalt -navn for bildet Rediger alternativer for domene ved siden av domenet ditt, og velg Rediger DNS . Du må kanskje rulle ned for å se Rediger DNS -alternativet.
    skjermbilde som viser alternativet for redigere dns
  3. Under Premium DNS -delen velger du Legg til Premium DNS .
  4. Fullfør kjøpet når du betaler i handlevognen.

Alle domener som for øyeblikket er tilordnet GoDaddy -navneservere vil automatisk bli oppdatert til de aktuelle Premium DNS -navneserverne. De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.

Tilknyttede trinn

• Premium DNS gir deg tilgang til avanserte DNS -innstillinger, for eksempel Sekundær DNS og DNSSEC .
  • Oppgrader din Premium DNS ytterligere for å legge til flere DNSSEC-aktiverte domener. Gå til din Mine produkter Siden , bla nedover for å velge Domene produkter , og velg deretter Alternativer ved siden av Premium DNS -produktet. Velg Premium DNS + Ubegrenset DNSSEC fra alternativmenyen, og velg deretter Oppgrader . Fullfør kjøpet i kassen.