Oppgrader til Premium DNS

Hver GoDaddy -konto kommer med Standard DNS for å administrere sonefilen din. Oppgrader kontoen din til Premium DNS for avanserte DNS -funksjoner som gir kraft, fleksibilitet og et høyere nivå av teknisk støtte.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Velg Administrer DNS under Flere innstillinger .
    velg velg administrer dns
  4. Velg Legg til Premium DNS under Avanserte innstillinger .
  5. Velg Kasse og fullfør kjøpet. Alle domener i kontoen som for øyeblikket bruker navneservere fra GoDaddy, vil automatisk bli pekt mot de riktige premium DNS -navneserverne.

Tillat opptil 90 minutter før Premium DNS gjenspeiles i kontoen din.

Tilknyttede trinn

Mer informasjon

• Oppgrader din Premium DNS ytterligere for å legge til flere DNSSEC-aktiverte domener. Gå til produktsiden din, velg Domene produkter , og velg deretter Alternativer ved siden av Premium DNS -produktet. Velg Oppgrader under alternativet for Premium DNS + Ubegrenset , og velg deretter Kasse for å fullføre kjøpet.
  • Du kan invitere en delegat til å administrere din Premium DNS på dine vegne.