Oppgrader til Premium DNS

Som standard kommer kontoen din med Standard DNS, en grunnleggende versjon av DNS-administrator. Du kan oppgradere din standard Standard DNS til Premium DNS i GoDaddy-kontoen din. Premium DNS tilbyr avanserte DNS-funksjoner ved å tilføye kraft, fleksibilitet og et høyere nivå av teknisk støtte.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av boksen ved siden av domenet/domenene og klikk deretter på Tillegg-produkter fra rullegardinlisten Mer.
  3. I det nye vinduet velger du DNS-fanen.
  4. Velg plandetaljer og klikk deretter på Legg til.
  5. Velg Kasse og fullfør deretter kjøpet. Alle domener som er registrert i kontoen vil automatisk bli pekt mot de riktige Premium DNS-navneserverne.

Tillat opptil 90 minutter før Premium DNS gjenspeiles i kontoen din.

Tilknyttede trinn