Oppgrader til Premium DNS

Hver GoDaddy -konto kommer med Standard DNS for å administrere sonefilen din. Oppgrader kontoen din til Premium DNS for avanserte DNS -funksjoner som gir kraft, fleksibilitet og et høyere nivå av teknisk støtte.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Under Premium DNS -delen velger du Legg til Premium DNS .
  5. Du blir omdirigert til kassen hvor du kan fullføre kjøpet.

Alle domener i kontoen som bruker GoDaddy -navneservere, blir automatisk oppdatert til de nye Premium DNS -navneserverne dine. De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.

Tilknyttede trinn

• Premium DNS gir deg tilgang til avanserte DNS -innstillinger, for eksempel Sekundær DNS og DNSSEC .

Mer informasjon

• Oppgrader din Premium DNS ytterligere for å legge til flere DNSSEC-aktiverte domener. Gå til produktsiden din, velg Domene produkter , og velg deretter Alternativer ved siden av Premium DNS -produktet. Under Premium DNS + Ubegrenset , velg Oppgrader . Fullfør kjøpet i kassen.
  • Inviter en delegat til å administrere Premium DNS og andre domeneinnstillinger på dine vegne.