Aktiver sekundær DNS med GoDaddy -navneservere som primære navneservere

Med sekundær DNS kan du få domenets DNS -sonefil automatisk sikkerhetskopiert på et andre sett med navneservere. Det sekundære settet med navneservere vil ha en sonefil som er identisk med de primære navneserverne, og hvis primærsettet går ned, vil sekundær DNS automatisk sende forespørsler til det sekundære settet. Du ha Premium DNS på domenet ditt for å bruke sekundær DNS. Du kan ikke bruke DNSSEC og Sekundær DNS på det samme domenenavnet.

Hvis du vil bruke GoDaddy -navneserverne som den primære navneserveren, må du sørge for at dine egne navneservere er angitt som de sekundære navneserverne. Du må konfigurere dine egne navneservere som sekundære og konfigurere for å gjøre AXFR -spørringer fra 97.74.112.1 og/eller 97.74.112.2.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg Sekundær DNS framer menyikon Mer -menyen.
    velg sekundær dns
  5. Under Aktivert velger du .
  6. Velg Primær på rullegardinmenyen Konfigurer sone som.
  7. Under Angi sekundærer , velg LEGG TIL .
  8. Angi detaljene for hver seksjon:
    • Start IP -adresse : Angi begynnelsen på IPV4 IP -adresseområdet for dine sekundære navneservere.
    • Slutt IP -adresse : Angi slutten av IPV4 IP -adresseområdet for dine sekundære navneservere.
    • TSIG -type : Velg algoritmen (hash -funksjonen) som skal brukes til å autentisere transaksjonene dine. Hvis du ikke vil bruke TSIG, velger du Ingen .
    • TSIG -navn : Angi et unikt navn for TSIG -nøkkelen.
    • TSIG -verdi: Angi en verdi for TSIG -nøkkelen. Denne verdien er et passord som begge navneserveren angir del og bruker til å autentisere forespørsler.
  9. Velg Oppdater , deretter Bruk for å lagre endringene.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.

Relaterte trinn

• Du må teste dine sekundære DNS -servere for å sørge for at de overfører sonen fra oss med hell, og de svarer autoritativt for DNS -soneposten når du blir spurt direkte.
  • Hvis du ombestemmer deg, kan du deaktivere sekundær DNS når som helst.