Aktiver sekundær DNS med GoDaddy -navneservere som primære navneservere

Med sekundær DNS kan du få domenets sonefil automatisk sikkerhetskopiert til et andre sett med navneservere. Hvis det første settet med navneservere går ned, vil det automatisk sende forespørsler til sikkerhetskopiene, som vil ha en sonefil som er identisk med de primære navneserverne. Du ha Premium DNS på domenet ditt for å bruke sekundær DNS. Du kan ikke bruke DNSSEC og Sekundær DNS på det samme domenenavnet.

Hvis du vil bruke GoDaddy -navneserverne som den primære navneserveren, må du sørge for at dine egne navneservere er angitt som de sekundære navneserverne. Du må konfigurere dine egne navneservere som sekundære og konfigurere for å gjøre AXFR -spørringer fra 97.74.112.1 og/eller 97.74.112.2.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. Under Avanserte funksjoner velger du Sekundær DNS .
  5. Under Aktivert velger du .
  6. Velg Primær på rullegardinmenyen Konfigurer sone som.
  7. Under Angi sekundærer , velg LEGG TIL .
  8. Angi detaljene for hver seksjon:
    • Start IP -adresse : Angi begynnelsen på IPV4 IP -adresseområdet for dine sekundære navneservere.
    • Slutt IP -adresse : Angi slutten av IPV4 IP -adresseområdet for dine sekundære navneservere.
    • TSIG -type : Velg algoritmen (hash -funksjonen) som skal brukes til å autentisere transaksjonene dine. Hvis du ikke vil bruke TSIG, velger du Ingen .
    • TSIG -navn : Angi et unikt navn for TSIG -nøkkelen.
    • TSIG -verdi: Angi en verdi for TSIG -nøkkelen. Denne verdien er et passord som begge navneserveren angir del og bruker til å autentisere forespørsler.
  9. Velg Oppdater , deretter Bruk for å lagre endringene.

Alle DNS -endringer kan ta 24–48 timer for å bli oppdatert på tvers av globale nettverk.

Relatert trinn

• Du må teste dine sekundære DNS -servere for å sørge for at de overfører sonen fra oss med hell, og de svarer autoritativt for DNS -soneposten når du blir spurt direkte.