Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Hva kan jeg gjøre etter at jeg har satt opp Administrert WordPress for min forhandlerbutikk?

Den inkluderte Administrerte WordPress -abonnementet ditt er satt opp, og forhandlerbutikk -plugin -modulen din og Turnkey Storefront -temaet er klar. Her er hva du kan gjøre videre.

Bygg merkevaren din

WordPress -støtte

Merk: GoDaddy støtter ikke direkte bygging av nettstedet ditt eller spørsmål om hvordan du tilpasser plugin -modulen i WordPress. Vi sørger imidlertid for at funksjonen til plugin -modulen fungerer som den skal.

Mer informasjon

• Etter at du har kjøpt en ny Forhandler -plan, fullfører du innbyggingen for å sette opp butikkfronten din.
  • Du kan også opprette kampanjekoder i Kontrollsenter for forhandler.