Importer mine WordPress -sider, innlegg og mediainnstillinger

WordPress har innebygd funksjonalitet som lar deg importere sider, innlegg og mediainnstillinger som tidligere ble eksportert fra et annet nettsted . Dette kan være nyttig når du flytter nettstedet ditt til en annen server, eller når du ønsker å overføre innlegg eller sider.

Merk: Denne metoden for å importere WordPress -innhold inkluderer ikke filer som plugin -moduler og temaer, så de må overføres med FTP eller Filbehandling .
  1. Logg på WordPress.
  2. På menyen til venstre velger du Verktøy og deretter Importer .
  3. Under Installer WordPress velger du Installer nå .
  4. Etter at installasjonen er fullført, velger du Kjør importør under WordPress .
  5. Velg Velg fil for å finne og velg WXR (.xml) -filen du vil laste opp fra den lokale datamaskinen, og velg deretter Last opp fil og importer .
    Merk: Hvis du får en feilmelding fordi du prøver å importere en stor fil, bør du økeupload_max_filesize ogpost_max_size på serveren din til en verdi som er høyere enn størrelsen på filen du prøver å importere.
  6. (Valgfritt) Tilordne det importerte innholdet til en ny eller eksisterende WordPress -bruker.
    • Tildel til en ny bruker: Angi et nytt brukernavn i tekstboksen. Denne brukeren vil ha et automatisk generert passord og en abonnentrolle. Etter det må du endre brukerens passord og rolle fra WordPress -instrumentbordet.
    • Tildel til en eksisterende bruker: Velg en eksisterende bruker fra rullegardinlisten.
  7. (Valgfritt) Velg Last ned og importer filvedlegg for å laste ned filvedlegg, som bilder eller PDF -filer, til mediebiblioteket på det nye nettstedet ditt. Du kan bare bruke dette alternativet hvis filene fremdeles er tilgjengelige på den opprinnelige URL -en, og hvis URL -en bruker det samme domenenavnet som det eksporterte nettstedet. Ellers må du overføre filvedleggene dine ved hjelp av FTP eller Filbehandling .
  8. Velg Send .

En Alt ferdig. Ha det gøy! meldingen vil bekrefte at importeringen er fullført.