Jeg mottar ikke e -post

Hvis du venter på en viktig e -post som ikke har kommet, som merker mangel på meldinger i innboksen din, eller kollegaen din får en feilmelding etter at du har prøvd å sende en melding til deg, har vi dekket deg. Hvis Microsoft 365 -kontoen din ikke mottar e -post, la oss feilsøke ved å gå gjennom noen vanlige problemer.

Påkrevd: Før du fortsetter, anbefaler vi at du:
  • Sjekk internettforbindelsen din . Hvis Internett er tregt eller ustabilt, kan det påvirke evnen din til å motta e -post.
  • Start enheten du bruker på nytt for å sjekke e -posten din . Hvis du trenger å kontakte vår GoDaddy -veiledninger , må du først starte enheten på nytt. Hvis det er mulig, for å sørge for at du holder kontakten, bruker du en annen enhet til å kontakte vår Veiledninger enn det du feilsøker.

Sjekk at e -posten din fremdeles er aktiv

Hvis det oppstod et problem med faktureringen eller hvis e -postkontoen ble slettet, vil du ikke motta e -post.

1. Gå til e & din & amp; Office -instrumentbord .
  2. Under Brukere sjekker du om e -postkontoen din er oppført. Du må kanskje rulle ned for å se Brukere . Hvis kontoen din ikke er oppført, kan du gjenopprette brukeren eller kjøpe en ny plan .

Sjekk DNS -en din

Når noen sender deg en melding, blir e -postserveren identifisert med domenenavnet ditt, som må oversettes til en IP -adresse gjennom DNS for å levere meldingen. MX -postene dine, eller Mail Exchanger, bestemmer hvordan domenet ditt administrerer levering av e -post. Hvis det er et problem med MX -oppføringene på DNS -en din, vil du ikke motta e -post.

1. Gå til e & din & amp; Office -instrumentbord .
  2. (Valgfritt) Hvis du ser et banner som sier at e -posten din ikke kan motta e -post enda, øverst på instrumentbordet, velg Hjelp meg med å fikse dette . Hopp over trinn 3-5.
  3. Under Administratorer velger du Administrer ved siden av kontoen din.
  4. Under Oppsett velger du Kontroller DNS på nytt .
  5. Velg Kontroller DNS på nytt . Hvis det oppstår et problem med DNS -en din, oppdater MX -postene dine .

Hvis domenet ditt er fra et annet selskap, kan du kontakte dem for hjelp med å oppdatere MX -postene dine med dem, eller overføre domenet ditt til GoDaddy .

Sjekk om det er et problem med e -postklienten din

Sjekk om du mottar e -post, men den vises ikke i kunden
  1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Sjekk om det er nye meldinger i innboksen din.
  3. (Valgfritt) Send deg selv en e -post fra en annen konto for å se om den leveres i Outlook på nettet.
  4. Hvis du ser nye meldinger i Outlook på nettet, men ikke på klienten, kan du prøve å konfigurere e -posten på klienten igjen.
    Påkrevd: Hvis du for øyeblikket bruker POP -innstillinger, finnes det data som meldinger, mapper, kalendere og kontakter kun på e -postklienten og enheten du bruker til å sjekke e -posten din. Før du bytter til Exchange -innstillinger, må du sikkerhetskopiere dataene dine, slik at du enten kan importere dem til kontoen din eller referere til dem senere. For instruksjoner henviser du til din klientleverandør.
Sjekk om e -postklienten din bruker POP- eller IMAP -innstillinger

Du kan bli påvirket av Microsofts pensjonering av POP- og IMAP -innstillinger for Microsoft 365 -e -postkontoer. Hvis du bruker POP- eller IMAP -innstillinger, finnes det bare kontodata på e -postklienten din og enheten du bruker til å sjekke e -posten din. Oppdater e -postklienten din til Exchange -innstillinger .

Sjekk om du bruker en støttet e -postklient med moderne autentisering

Microsoft støtter ikke lenger eldre versjoner av e -postklienter og deaktiverer Basic -autentisering. Sørg for at du bruker en støttet e -postklient som bruker moderne autentisering. Sjekk Microsofts liste over endringer som kan påvirke klienten din.

Sjekk med avsenderen om det har oppstått en feil

Hvis avsenderen oppgav e -postadressen din feil, kan det hindre at meldingen blir levert. Hvis de mottok en retur eller feilmelding etter at de sendte meldingen, kan du prøve å løse det . Du kan også prøve å sende deg selv en melding fra en annen e -postkonto for å se om du får feilmeldinger.

Sjekk om e -post skal til søppelpost- eller søppelpostmapper

Sørg for at e -posten din ikke blir fanget opp av et filter som sender den til søppelpost- eller søppelpostmappen din.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger , og deretter Vis alle Outlook -innstillinger .
  3. Velg E -post , og deretter Søppelpost .
  4. Under Blokkerte avsendere og domener velger du ved siden av e -postene du vil motta e -post fraSøppelbøtte -knappen Slett .
  5. Under Filtre fjerner du alle avmerkingsbokser for de du ikke lenger ønsker.

Sjekk postboksereglene dine

Sørg for at du ikke har noen regler som hindrer deg i å motta e -post.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger , og deretter Vis alle Outlook -innstillinger .
  3. Velg E -post , og deretter Regler .
  4. Slett eventuelle regler du ikke lenger ønsker.

Sjekk lagringskapasiteten din

Sørg for at lagringsplassen din ikke er for full og hindrer deg i å motta ny e -post.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger , og deretter Vis alle Outlook -innstillinger .
  3. Velg Generelt , og deretter Lagring . Hvis lagringsplassen er full, velger du en mappe og deretterSøppelbøtte -knappen Slett for å tømme innholdet og frigjøre plass. Du kan også oppgradere til en plan med mer lagringsplass .

Relatert trinn

• Hvis disse løsningene ikke løste problemet ditt, tar du kontakt våre GoDaddy -veiledninger for hjelp.