Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Jeg mottar ikke e -post

Hvis Microsoft 365 -kontoen din ikke får eller mottar e -post, sjekk ut disse feilsøkingstipsene.

Sjekk om det er et problem med e -postklienten din

Du kan motta e -post, men ikke på klienten (som Gmail eller Mac Mail) du har installert. Logg på Outlook på nettet for å se om nye meldinger er i innboksen din. Hvis du ser nye meldinger på nettet, men ikke på klienten, kan du prøve å konfigurere e -post på klienten igjen.

Sjekk internettforbindelsen din

Tilkoblingsproblemer kan hindre deg i å se eller motta e -post. Sjekk at Internett -tilkoblingen din fungerer som den skal.

Sjekk om e -post blir sendt til riktig adresse

Prøv å kontakte avsenderen for å se om e -postadressen ble stavet riktig og om de mottok en returmelding eller feilmelding .

Sjekk om e -post skal til søppelpost- eller søppelpostmapper

Sørg for at e -posten din ikke blir sendt til søppelpost- eller søppelpostmappen din.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger , deretter Vis alle Outlook -innstillinger .
  3. Velg E -post , deretter Søppelpost .
  4. Under Blokkerte avsendere og domener velger duSøppelbøtte -knappen ved siden av e -postene du vil motta e -post fra.

Sjekk postboksfiltrene eller -reglene dine

Sjekk innboksfiltrene eller -reglene for å sørge for at de ikke hindrer deg i å motta e -post du ønsker.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger , deretter Vis alle Outlook -innstillinger .
  3. Velg E -post , deretter Søppelpost .
  4. Under Filtre fjerner du alle avmerkingsboksene du ikke lenger ønsker.

Sjekk lagringskapasiteten din

Sørg for at lagringsplassen din ikke er for full til å motta ny e -post.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger , deretter Vis alle Outlook -innstillinger .
  3. Velg Generelt , deretter Lagring .

Hvis lagringsplassen er full, frigjør du mer plass ved å velgeSøppelbøtte -knappen -knappen for å tømme innholdet i en mappe eller oppgradere abonnementet ditt til en med mer lagringsplass .

Sjekk om POP/IMAP -innstillingene dine er riktige

Hvis e -posten din bruker POP eller IMAP, sjekk om serverinnstillingene dine er riktige . Vi anbefaler å bytte fra POP/IMAP til Microsoft Exchange -innstillinger .

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger , deretter Vis alle Outlook -innstillinger .
  3. Velg E -post , deretter Synkroniser e -post .

Du ser POP/IMAP -innstillingene dine for Microsoft 365.

Sjekk DNS -en din

Sjekk DNS -innstillingene dine for å sørge for at e -posten din fungerer som den skal.

1. Gå til e & din & amp; Office -instrumentbord .
  2. Under Brukere velger du Administrer ved siden av kontoen din.
  3. Under Oppsett velger du Kontroller DNS på nytt .
  4. Velg Kontroller DNS på nytt .

Hvis det oppstår et problem med DNS -en din, oppdater MX -oppføringene dine . Hvis domenet ditt er fra et annet selskap, kan du kontakte dem for hjelp med å oppdatere MX -oppføringene dine, eller overføre domenet ditt til GoDaddy .

Sjekk at e -posten din fremdeles er aktiv

Sjekk at Microsoft 365 -kontoen din fortsatt er aktiv. Hvis det oppstod et problem med faktureringen eller hvis kontoen din ble slettet, vil den ikke lenger motta e -post. Gå til e & din & amp; Office -instrumentbordet og sjekk om kontoen din er oppført under Brukere .

Start datamaskinen på nytt

Det kan være lurt å prøve å starte datamaskinen eller mobilenheten din på nytt.