Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Koble til sosiale medier

Gå på nett | Bli kjent med Website Builder
Konfigurere det visuelle merket mitt Tilpass hjemmesiden min | Tilpass innhold
Bli funnet med SEO | Koble til sosiale medier | Godta nettbetaling

Sosiale medier gjør det mulig for deg og kundene dine å ha samtaler og samhandle i stedet for enveiskommunikasjon.

Mål for denne delen:

• Koble til sosiale medier i instrumentbordet ditt.
  • Opprett et innlegg.
  • Vis knapper for sosiale medier på nettstedet ditt.
  • Hent anmeldelser inn på nettstedet ditt.

Omtrentlig tid for å fullføre: 15–45 minutter

Koble til sosiale medier i instrumentbordet ditt

Ved å koble til de sosiale mediekontoene dine i instrumentbordet, administrerer du alt fra én sentral plassering. Så går vi til nettstedet ditt og legger til en seksjon for sosiale medier slik at kundene kan samhandle med deg.

Du trenger bare bruke tid på å være aktiv på én eller to sosiale medier -kontoer som er viktige for publikum. Men det er hyggelig å få de andre kontoene gjort krav på, slik at noen andre ikke bruker bedriftsnavnet ditt.

Vi har noen tips om hvordan du velger hvilke sosiale medieplattformer du trenger i leksjon 18 fra kurset i grunnleggende markedsføring med GoDaddy.

Fra instrumentbordet velger du Markedsføring og deretter hvilken som helst av de sosiale medieplattformene du vil koble til: Facebook, Instagram og Twitter.

Når du velger hver av dem, kan du koble til en konto du allerede har, eller opprette en ny konto.

Et viktig notat om Facebook og Instagram: Du må ha en Facebook -bedriftskonto , en Instagram -profesjonell (bedrift eller opphavsretts-) konto, og Facebook- og Instagram -kontoene dine må være koblet til .

Opprett et innlegg

Lurer du på hva du skal si på sosiale medier? Sjekk ut Londons tips om hvordan små bedrifter kan bruke sosiale medier, Leksjon 17 om grunnleggende markedsføring med GoDaddy -instruksjoner.

Aller viktigst er å skape konsistent innhold. Det trenger ikke være daglig. Selv en gang i måneden eller annenhver uke fungerer.

Når du er klar, åpner du nettstedet ditt fra Mine produkter -siden .

Fra instrumentbordet går du til Markedsføring og deretter Facebook , Twitter eller Google Min bedrift . Velg Opprett innlegg .

Når du har skrevet meldingen din og lagt til bilder eller koblinger, kan du legge ut på Facebook, Twitter eller Google Min bedrift samtidig. Du må fremdeles opprette Instagram -innlegg fra telefonen din.

Vis knapper for sosiale medier på nettstedet ditt

Er du klar til å begynne å vise sosiale medier -knapper på nettstedet ditt ?

Fra instrumentbordet velger du Rediger nettsted for å åpne redigeringsprogrammet for nettstedet.

Gå til der du vil plassere knappene dine på sosiale medier, og legg til en del . Se etter Sosial -delen, og velg deretter Legg til . Rediger tittelen din, kopier og lim deretter inn URL -ene til hvert av de sosiale medienettstedene dine på riktig sted.

Hvis du vil vise bilder fra Instagram -kontoen din, legger du til en annen seksjon og ser etter seksjonen for sosial feed . Velg et oppsett, velg Legg til og tilpass tittelen. Det er bare tillatt med én Instagram -feed på nettstedet ditt. Hvis du ikke ser det i delelisten, er det et annet sted på nettstedet ditt.

Husk å publisere nettstedet, slik at endringene er synlige for alle andre.

Hent inn vurderinger

Vurderinger er så kraftige. Hvor ofte spør du venner om de vet om noen gode produkter, eller spør om en tjenesteanbefaling i en Facebook -gruppe? Mange ganger. Vurderinger gir samfunnsbevis for at produktene eller tjenestene dine er fantastiske. Vi har til og med noen tips om hvordan du kan be kundene dine om attester eller vurderinger .

Det er to måter du kan legge til vurderinger på nettstedet ditt :

Fra redigeringsprogrammet for nettstedet går du til stedet der du vil vise vurderingene dine, og legger til en del .

Se etter og legg til en Vurderings -del. Du kan legge til mer enn én Vurderings -del på mer enn ett sted.

Rediger tittelen og bakgrunnsbildet hvis du ønsker det.

Husk å publisere nettstedet, slik at endringene er synlige for alle andre.

Sammendrag

Nettstedet ditt er publisert, og nå har du koblet alle delene av din tilstedeværelse på nett ett sted. Det eneste som gjenstår er å sette opp muligheten for å godta betaling på nettet .

Gå på nett | Bli kjent med Website Builder
Konfigurere det visuelle merket mitt Tilpass hjemmesiden min | Tilpass innhold
Bli funnet med SEO | Koble til sosiale medier | Godta nettbetaling