Kom i gang med domener

Domener er nettadresser som brukes til å kommunisere på Internett. Når du registrerer et domenenavn, kan du bruke det som din nettstedsadresse eller som en e-postadresse. Se hele artikkelen.

Slik velger du et bra domenenavn

Lær hva som særpreger et godt domenenavn og hvordan du får et. Se hele artikkelen.

Hva er forskjellen mellom et domenenavn og et nettsted?

Lær forskjellen mellom et domenenavn, et nettsted og hosting. Se hele artikkelen.

Hva er et underdomene?

Lær hva underdomener er og hvordan du bruker dem. Se hele artikkelen.

Bruk domenet ditt for å opprette en e-postkonto

Opprett en e-postkonto ved å bruke ditt eget domene. En domenebasert e-postkonto ser profesjonell ut, skaper troverdighet og er enkel å konfigurere. Se denne videoen for å lære mer om hvordan du bruker domenet for e-postkontoen din. Se hele artikkelen.

Bruk domenet ditt for et nytt nettsted

Er du klar til å sette domenenavnet ditt i arbeid? Lær hvordan du bruker det til å opprette et nytt Nettstedbygger-nettsted eller -nettbutikk. Se hele artikkelen.

Mer informasjon

Se disse artiklene for å lære mer om domener: