Konfigurer utvalgte kategorier

Legg til seksjoner med utvalgte kategorier for å markere ting du ønsker å markedsføre, for eksempel grupper av produkter eller tjenester, eller en annen side eller del på nettstedet ditt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Gå til instrumentbordet ditt, velg Nettsted og Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  1. Gå til siden og stedet du ønsker å legge til de utvalgte kategoriene -delen, og velg
    Legg til del -knapp Legg til del . Deretter søker du etter og legger til Profilerte kategorier -delen.
  2. Tilpass delen. Rediger navnene og bildene som er knyttet til hver kategori, og legg til en kobling dit du vil ta de besøkende på nettstedet. Du kan ha opptil seks utvalgte kategorier i denne delen.
    1. Velg en kategori for å redigere tittelen og beskrivelsen.
    2. Kategorier
    3. Velg Bilde . Endre eller redigere bildet, zoome inn eller ut, legg til en bildebeskrivelse og legg til en kobling.
    4. Nettsted
    5. Velg Legg til kobling -veksleknappen og velg hvor du vil at koblingen skal gå.
    6. Legg til kobling

Merk: Hvis du vil koble til eksisterende kategorier i nettbutikken din, kobler du til Produkter og velger en Kategori . Hvis nettbutikken din ikke har disse kategoriene, velger du Administrer kategorier for å legge dem til.

7. Velg Ferdig .
  3. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene, og når du er klar til å offentliggjøre endringene, publiser nettstedet ditt.
  4. Mer informasjon