Legg til fysiske produkter

Når du selger produkter i din Website Builder-nettbutikk, kan du tilby fysiske eller digitale varer. Denne artikkelen går gjennom hvordan du legger til fysiske produkter som du sender til kunder. Se denne artikkelen for hvordan du legger til nedlastbare digitale produkter.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Når butikken vises, velger du Administrer butikk.
  3. Velg fanen Butikk og velg Legg til produkt.
    Velg legg til produkt
  4. På siden du legger til produktet på, finner du Produkttype-delen og velger Fysiske.
    Velg knappen Fysiske
  5. Start ved å angi et Produktnavn og en Pris, som er påkrevde felt. Fyll ut de gjenstående feltene etter behov.
    Feltnavn Forklaring
    Salgspris Viser salgspris med ordinær pris krysset ut.
    Avgiftskategori Hvis produktet er avgiftsbelagt, la menyen forbli innstilt til Standard. Hvis ikke, endre den til Non-taxable (Ikke avgiftsbelagt).
    Visibility (Synlighet) Fjern Vis i butikken-merking for å skjule sesongbetonte varer eller hvis du har planer om å vise flere produkter samtidig senere.
    SKU Angi et unikt SKU (Stock Keeping Unit)-nummer for å spore beholdningen og administrere relaterte fakturaer. Du kan bruke den nummereringen du ønsker.
    Kategorier Du kan gjøre det enklere for kundene å finne varene, ved å opprette kategorier som klær, husholdningsartikler, leker osv. For mer informasjon om å opprette underkategorier, se Legge til kategorier.
  6. Hvis du ønsker å legge til et bilde eller en video, velger du den ene eller den andre knappen og blar gjennom for å finne filen du ønsker å bruke. Deretter velger du Åpne.

Merk: Bilder må være i formatene .jpg, .jpeg, .gif eller .png og kan ikke overskride 10 MB hver. (Du kan laste opp bilder på opptil 5000 ganger 5000 piksler, men den maksimale visningsstørrelsen vil være 1920 ganger 1080 piksler.)

7. Bruk fanene for å legge til flere detaljer eller alternativer for produktet ditt.
    Fanenavn Bruk dem til å
    Beskrivelse Legge til detaljer om produktet.
    Inventar og alternativer Spore tilgjengelig beholdning og tilby kundene produktvalg, som størrelse og farge.
    Frakt Konfigurere kundenes fraktalternativer.
    Søkemotorer automatisk legge til en direkte kobling til dette produktet, som du kan endre hvis du ønsker.
  8. Klikk på Lagre når du er ferdig, eller velg Lagre og legg til et annet for å fortsette å legge til produkter. Butikkoppføringene dine oppdateres umiddelbart.

Merk: Du kan ikke legge til mer enn 5000 produkter i nettbutikken – i noen kombinasjon av fysiske og digitale produkter. Du kan ikke laste opp mer enn 100 produkter om gangen. Selv om du kan legge til eller importere produkter til butikken din, er det ikke noe alternativ som lar deg eksportere dem. (InstantPage-brukere kan ikke legge til mer enn seks produkter totalt uten noe alternativ for pakkeopplasting.)

Tilknyttede trinn