Konfigurering av DNS for cPanel-domenet ditt

cPanel (både delt og på servere) lar deg være vert for et nettsted og e-post for domenenavnene dine. For å opprette forbindelsen mellom domenenavnet og cPanel-kontoen, må du endre domenenavnets DNS (Hva er DNS?).

• For kunder med delt hosting med domener i samme konto som hostingen deres, vil vi konfigurere disse automatisk.
  • For alle andre, må du konfigurere denne DNS-en uansett hvor domenenavnet ditt er registrert. Hvis det er gjennom oss, kan du bruke vår DNS-administrator (mer informasjon). DNS-endringer kan ta opptil 48 timer før de viser på Internett.

Merk: Trenger du DNS-hjelp fra en GoDaddy-veiledning? På Kontakt oss-siden klikker du på Chat nå for å få veiledning døgnet rundt.

Obligatoriske oppføringer

Type oppføring Vert Peker til
A (vert) @ Din kontos IP-adresse (Delt hosting / Server)
A (vert) mail Din kontos IP-adresse (Delt hosting / Server)
CNAME www @
MX (Mail Exchanger) @ mail.[domenenavnet ditt], for eksempel mail.kulteksempel.com

MERK: Bruk MX-prioritet 0
Advarsel: Du må slette alle andre MX (Mail Exchanger)-oppføringer i DNS-sonefilen for at e-posten skal fungere. MX-oppføringen oppført ovenfor skal være den eneste MX-oppføringen.

Hvis du har cPanel-stedet konfigurert på et underdomene (f.eks. Cpanel.kulteksempel.com), erstatter du hver forekomst av "@" med underdomenet ditt og bruker domenenavnet inkludert underdomenet i MX-oppføringen.

Valgfrie oppføringer

Du trenger ikke å legge til alle av disse oppføringene til sonefilen, men dette vil føre til at visse funksjoner fungerer, for eksempel Autodiscovery gjennom Outlook.

Type oppføring Vert Poeng til/verdi
A (vert) administrator Din kontos IP-adresse (Delt hosting/Server)
CNAME autokonfigurering @
CNAME administrasjon av autokonfigurering @
CNAME autodiscover @
CNAME administrasjon av autodiscover @
CNAME cpanel @
CNAME ftp @
CNAME webdisk @
CNAME administrasjon av webdisk @
CNAME nettpost @
CNAME whm @
CNAME www.admin @
TXT @ v=spf1 a mx ptr include:secureserver.net -all

MERK: Denne oppføringen gjelder bare for cPanel delte hostingkontoer.
TXT administrator v=spf1 a mx ptr include:secureserver.net -all

MERK: Denne oppføringen gjelder bare for cPanel delte hostingkontoer.

Merk: Bruk kun TXT-oppføringene ført opp ovenfor hvis domenet ditt bruker cPanel-e-post. Hvis du har disse TXT-oppføringene, og du bruker en annen e-postleverandør med domenet ditt, kan du få problemer med å sende e-post.

Type oppføring Service Protokoll Navn Prioritet Vekt Port Mål
SRV _autodiscover _tcp @ 0 0 443 cpanelemaildiscovery.cpanel.net
SRV _autodiscover _tcp administrator 0 0 443 cpanelemaildiscovery.cpanel.net

Du kan også fjerne de følgende DNS-oppføringene:

CNAME-oppføring
e-post
imap
pop
smtp