Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til digitale produkter

I Website Builder -nettbutikken din vil du kanskje tilby digitale produkter, for eksempel nedlastbare dokumenter, videoer eller lydfiler. Du kan ha både digitale produkter og fysiske produkter , som sendes til kundene dine.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Fra instrumentbordet velger du Lagre og deretter Produkter .
    Gå til Butikk og deretter Produkter
  4. Velg Legg til -knappen for å legge til et nytt produkt
  5. Velg Digital produkttype.
    Velg Digital -knapp
  6. Start med å angi et produktnavn og en pris , som er obligatoriske felt. Fyll ut de gjenværende feltene etter behov.
    • Bilde eller video : Produkter med bilder er mer tiltalende. Velg en av knappene og bla til filen du vil bruke, og velg Åpne .

Merk: Bilder må være i formatene .jpg, .jpeg, .gif eller .png og kan ikke overskride 10 MB hver. (Du kan laste opp bilder på opptil 5000 ganger 5000 piksler, men den maksimale visningsstørrelsen vil være 1920 ganger 1080 piksler.)

• Salgspris : Viser salgspris med vanlig pris krysset ut
    • Avgiftskategori : Som standard er kategorien satt til Digitale produkter . Hvis produktet er avgiftsbelagt, endrer du menyinnstillingen til Standard eller velger Ikke avgiftspliktig .
    • Synlighet : Fjern merket Vis i butikken for å skjule sesongbestemte varer, eller hvis du planlegger å vise flere produkter samtidig senere.
    • Kategorier : Gjør det enklere for kunder å finne varer ved å opprette kategorier, som klær, husholdningsartikler, leker. For mer informasjon om å opprette underkategorier, se Legge til kategorier.
  7. Bruk fanene for å legge til flere detaljer og gi det digitale produktet.
    • Beskrivelse : Legg til detaljer om produktet.
    • Nedlastbart innhold : Velg Legg til fil . Etter at du har lagt til og gitt navn på produktfilen, velger du Lagre for å laste den opp.

Merk: Du kan laste opp opptil 10 filer per produkt, og hver fil kan ikke være større enn 2 GB. Kunden din får en unik URL -adresse for hver fil og kan laste ned filen opptil tre ganger.

• Søkemotorer : Legger automatisk til en direkte kobling til dette produktet, som du kan redigere.
  8. Klikk på Lagre igjen når du er ferdig, eller velg Lagre og legg til et annet for å legge til flere produkter.

Merk: Du kan ikke legge til mer enn 5000 produkter i nettbutikken – i noen kombinasjon av fysiske og digitale produkter. Du kan ikke laste opp mer enn 100 produkter om gangen. Selv om du kan legge til eller importere produkter til butikken din, er det ikke noe alternativ som lar deg eksportere dem. (InstantPage-brukere kan ikke legge til mer enn seks produkter totalt uten noe alternativ for pakkeopplasting.)

9. Husk at du må publisere nettstedet for at endringene skal tas i bruk.