Legg til digitale produkter

I Websites + Marketing -nettbutikken din vil du kanskje tilby digitale produkter, for eksempel nedlastbare dokumenter, videoer eller lydfiler. Websites + Marketing -nettsteder kan ha både digitale produkter og fysiske produkter, som sendes til kundene dine.

Merk: Å legge til digitale produkter er ikke tilgjengelig på mobile enheter.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet eller butikken din.
  3. Fra instrumentbordet velger du Commerce og under Produkter velger du Produkter .
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet eller butikken din.
  3. Fra instrumentbordet ditt går du til Butikk > Produkter .
  1. Velg Legg til -knappen for å legge til et nytt produkt.
  2. Velg Produkttype Video/Digital .
    Velg Digital -knappen
  3. Start med å angi et produktnavn og en pris , som er obligatoriske felt. Fyll ut de gjenværende feltene etter behov.
    • Bilde eller video : Produkter med bilder er mer tiltalende. Velg en av knappene og bla til filen du vil bruke, og velg Åpne .

Merk : Bilder må være i formatene .jpg, .jpeg, .gif eller .png og kan ikke overskride 10 MB hver. (Du kan laste opp bilder opptil 5000 x 5000 piksler, men den maksimale visningen vil være 1920 x 1080 piksler.)

• Salgspris : Viser salgspris med ordinær pris krysset ut
    • Avgiftskategori : Som standard er kategorien satt til Digitale produkter . Hvis produktet er avgiftsbelagt, endrer du menyinnstillingen til Standard eller velger Ikke avgiftspliktig .
    • Synlighet : Sett bryteren for Visible i butikken min til nei for å skjule sesongvarer, eller hvis du har planer om å vise flere produkter samtidig senere.
    • Kategorier : Gjør det enklere for kunder å finne varer ved å opprette kategorier, som klær, husholdningsartikler, leker. For mer informasjon om oppretting av underkategorier, se Legg til produktkategorier .
  4. Bruk fanene for å legge til flere detaljer og gi det digitale produktet.
    • Beskrivelse : Legg til detaljer om produktet.
    • Nedlastbart innhold : Velg Legg til fil . Etter at du har lagt til og gitt navn på produktfilen, velger du Lagre for å laste den opp.

Merk : Du kan laste opp opptil 10 filer per produkt. Nesten alle filtyper er tillatt (mp3, mp4, m4a, zip, csv, xls, osv.), Og hver kan ikke være større enn 2 GB. Kunden din får en unik URL -adresse for hver fil og kan laste ned filen opptil tre ganger.

• Søkemotorer : Legger automatisk til en direkte kobling til dette produktet, som du kan redigere.
  5. Klikk på Lagre igjen når du er ferdig, eller velg Lagre og legg til et annet for å legge til flere produkter.

Merk : Du kan ikke legge til mer enn 5000 produkter i nettbutikken din - i alle kombinasjoner av fysiske og digitale produkter. Du kan ikke laste opp mer enn 100 produkter samtidig. Selv om du kan legge til eller importere produkter i butikken din, er det ikke noe eksportalternativ.

6. Husk at du må publisere nettstedet for at endringene skal tas i bruk.

Se en demonstrasjon som inkluderer å legge til produkter, produktbilder, priser, avgifter og frakt som en del av instruksjonsserien for Legg til en nettbutikk på nettstedet ditt.