Legg til digitale produkter

Når du selger produkter i din Website Builder-nettbutikk, kan du tilby fysiske eller digitale varer. Denne artikkelen dekker digitale produkter som kan lastes ned, som for eksempel videoer eller lydfiler. Se denne artikkelen for hvordan du legger til fysiske produkter som sendes til kundene dine.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Når butikken vises, velger du Administrer butikk.
  3. Velg fanen Butikk og velg Legg til produkt.
    Velg legg til produkt
  4. På siden du legger til produktet på, finner du Produkttype-delen og velger Digitale.
    Velg Digital-knapp
  5. Start ved å angi et Produktnavn og en Pris, som er påkrevde felt. Fyll ut de gjenstående feltene etter behov.
    Feltnavn Forklaring
    Salgspris Viser salgspris med ordinær pris krysset ut
    Avgiftskategori Som standard er kategorien satt til Digitale produkter. Hvis produktet er avgiftsbelagt, endrer du menyinnstillingen til Standard. Eller velg avgiftsfri.
    Visibility (Synlighet) Fjern Vis i butikken-merking for å skjule sesongbetonte varer eller hvis du har planer om å vise flere produkter samtidig senere.
    Kategorier Du kan gjøre det enklere for kundene å finne varene, ved å opprette kategorier som klær, husholdningsartikler, leker osv. For mer informasjon om å opprette underkategorier, se Legge til kategorier.
  6. Hvis du ønsker å legge til et bilde eller en video, velger du den ene eller den andre knappen og blar gjennom for å finne filen du ønsker å bruke. Deretter velger du Åpne.

Merk: Bilder må være i formatene .jpg, .jpeg, .gif eller .png og kan ikke overskride 10 MB hver. (Du kan laste opp bilder på opptil 5000 ganger 5000 piksler, men den maksimale visningsstørrelsen vil være 1920 ganger 1080 piksler.)

7. Velg Filer-fanen og velg Legg til fil. Etter å ha lagt til og gitt navn til produktfilen, velger du Lagre for å laste den opp. (Bruk de to andre fanene etter behov.)
    legg til og lagre fil
    Fanenavn Bruk dem til å
    Beskrivelse Legge til detaljer om produktet.
    Filer Legg til og last opp en digital fil for produktet, som for eksempel en video- eller lydfil.

Merk: Selgeren kan laste opp 10 filer per produkt og hver fil kan ikke være større enn 2GB. Kunden som kjøper produktet får en unik URL-adresse for hver fil og kan laste ned filen opptil tre ganger.

Søkemotorer automatisk legge til en direkte kobling til dette produktet, som du kan endre hvis du ønsker.
  8. Klikk på Lagre igjen når du er ferdig, eller velg Lagre og legg til et annet for å legge til flere produkter.

Merk: Du kan ikke legge til mer enn 5000 produkter i nettbutikken – i noen kombinasjon av fysiske og digitale produkter. Du kan ikke laste opp mer enn 100 produkter om gangen. Selv om du kan legge til eller importere produkter til butikken din, er det ikke noe alternativ som lar deg eksportere dem. (InstantPage-brukere kan ikke legge til mer enn seks produkter totalt uten noe alternativ for pakkeopplasting.)

9. Husk at du må publisere nettstedet for at endringene skal tas i bruk.