Legg til digitale produkter

I Websites + Marketing -nettbutikken din vil du kanskje tilby digitale produkter, for eksempel nedlastbare dokumenter, videoer eller lydfiler. Websites + Marketing -nettsteder kan ha både digitale produkter og fysiske produkter, som sendes til kundene dine.

Merk: Å legge til digitale produkter er ikke tilgjengelig på mobile enheter.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger deretter Produkter .
  4. Velg Legg til -knappen for å legge til et nytt produkt.
  5. Velg Produkttype Video/Digital .
    Velg Digital -knappen
  6. Start med å angi et produktnavn og en pris , som er obligatoriske felt. Fyll ut de gjenværende feltene etter behov.
    • Bilde eller video : Produkter med bilder er mer tiltalende. Velg en av knappene og bla til filen du ønsker å bruke, og velg Åpne .
      Merk: Bilder må være i formatene JPG, JPEG, GIF eller PNG og kan ikke overskride 10 MB hver. (Du kan laste opp bilder opptil 5000 x 5000 piksler, men den maksimale visningen vil være 1920 x 1080 piksler.)
    • Salgspris : Viser salgspris med ordinær pris krysset ut
    • Avgiftskategori : Som standard er kategorien satt til Digitale produkter . Hvis produktet er avgiftsbelagt, endrer du menyinnstillingen til Standard eller velger Ikke avgiftspliktig .
    • Synlighet : Sett bryteren for Visible i butikken min til nei for å skjule sesongvarer, eller hvis du har planer om å vise flere produkter samtidig senere.
    • Kategorier : Gjør det enklere for kunder å finne varer ved å opprette kategorier, som klær, husholdningsartikler, leker. For mer informasjon om oppretting av underkategorier, se Legg til produktkategorier .
  7. Bruk fanene for å legge til flere detaljer og gi det digitale produktet.
    • Beskrivelse : Legg til detaljer om produktet. manuelt, eller velg Foreslå beskrivelse for å få én automatisk generert.
      • Bruk Foreslå beskrivelse for å få en AI-generert beskrivelse opprettet for produktet ditt. Du kan kopiere teksten eller regenerere den ved å velge Vis meg et annet utkast , og når du er fornøyd med utdataene, velger du Sett inn .
      • Merk: Å ha minst ett produktbilde og en produkttittel vil hjelpe AI å generere en mer nøyaktig beskrivelse.
    • Nedlastbart innhold : Velg Legg til fil . Etter at du har lagt til og gitt navn på produktfilen, velger du Lagre for å laste den opp.
      Merk: Du kan laste opp opptil 10 filer per produkt. Nesten alle filtyper er tillatt (MP3, MP4, M4A, ZIP, CSV, XLS osv.), Og hver av dem kan ikke være større enn 2 GB. Kunden din får en unik URL -adresse for hver fil og kan laste ned filen opptil tre ganger.
    • Søkemotorer : Legger automatisk til en direkte kobling til dette produktet, som du kan redigere.
  8. Velg Lagre igjen når du er ferdig, eller velg Lagre og legg til en annen for å legge til flere produkter.
    Merk: Du kan ikke legge til mer enn 5000 produkter i nettbutikken din - i alle kombinasjoner av fysiske og digitale produkter. Du kan ikke laste opp mer enn 100 produkter samtidig. Selv om du kan legge til eller importere produkter i butikken din, er det ingen eksportalternativer.
  9. Husk at du må publisere nettstedet for at endringene skal tas i bruk.

Denne videoen dekker hvordan du legger til produkter og produktbilder, i tillegg til priser, avgifter, betaling og frakt for nettbutikken din.

Relaterte trinn

Slik tilbakestiller du nedlastingsgrensen til bestillingssiden til det digitale produktet:

1. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger deretter Bestillinger .
  2. Velg bestillingen til det digitale produktet.
  3. Bla til Filer .
  4. Velg Tilbakestill grenser .
  5. Velg OK for å tilbakestille nedlastingsgrensene for alle filer tilknyttet denne bestillingen.

Slik sender du nedlastingskoblingen til kunden din på nytt fra bestillingssiden til det digitale produktet:

1. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger deretter Bestillinger .
  2. Velg bestillingen til det digitale produktet.
  3. Bla til Filer .
  4. Velg Send koblinger på nytt .
  5. Velg OK for å sende nedlastingskoblingene til kundens e -postadresse som er knyttet til bestillingen.