Legg til en CAA -post

En CAA -oppføring (Certification Authority Authorization) er en DNS -post som brukes til å spesifisere hvilke sertifikatinstanser som har tillatelse til å utstede SSL -sertifikater for et domene. Når det utstedes et sertifikat, må alle offentlig pålitelige sertifiseringsinstanser kontrollere og respektere CAA -oppføringer. CAA -poster er avanserte DNS -innstillinger du kan legge til når som helst.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. Velg Legg til under oppføringstabellen.
  5. Under Type velger du CAA .
  6. Angi detaljene for CAA -oppføringen din:
    • Navn : Domenet eller underdomenet for CAA -oppføringen. Skriv inn @ for å peke oppføringen direkte til domenenavnet ditt.
    • Flagg : Et usignert heltall mellom 0 & ndash; 255.
    • Merke : En ASCII -streng som representerer identifikatoren for egenskapen representert av posten. Dette legges vanligvis inn som problem , issuewild eller iodef , avhengig av dine spesifikke krav.
    • Verdi : Verdien assosiert med den valgte egenskapskoden.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  7. Velg Lagre for å lagre din nye CAA -oppføring.

Det kan ta opptil to døgn før endringene dine trer i kraft globalt.

Relaterte trinn

• Mangelen på noen CAA -oppføringer autoriserer normal ubegrenset sertifikatutstedelse, og tilstedeværelsen av en enkelt tom utstedelseskode hindrer all sertifikatutstedelse.
  • Gjør endringer i CAA -oppføringen når som helst.