Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til en CAA -post

CAA -oppføringer (Certification Authority Authorization) brukes i DNS -sonefilen din for å spesifisere hvilke sertifikatinstanser (CA) som har lov til å utstede SSL -sertifikater for et domene. Når det utstedes et sertifikat, er alle offentlig pålitelige sertifikater pålagt å sjekke og respektere CAA -oppføringer. Detaljer om CAA -oppføringer finner du gjennom din SSL -leverandør.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg Legg til for å legge til en ny oppføring.
    velg legg til ny post
  5. Velg CAA fra alternativene for Type -menyen.
  6. Angi detaljene fra din SSL -leverandør for CAA -oppføringen din:
    • Navn : Domenet eller underdomenet for CAA -oppføringen. Skriv inn @ for å plassere CAA -oppføringen på rotdomenet ditt.
    • Flagg : Et usignert heltall mellom 0 & ndash; 255.
    • Merke : En ASCII -streng som representerer identifikatoren for egenskapen representert av posten. Dette legges vanligvis inn som problem , issuewild eller iodef , avhengig av dine spesifikke krav.
    • Verdi : Verdien knyttet til den valgte egenskapskoden.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  7. Velg Legg til oppføring for å lagre den nye CAA -oppføringen.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.

Relaterte trinn

• Mangelen på noen CAA -oppføringer autoriserer normal ubegrenset sertifikatutstedelse, og tilstedeværelsen av en enkelt tom utstedelseskode hindrer all sertifikatutstedelse.
  • Rediger CAA -oppføringen når som helst.