Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Rediger en CAA -oppføring

Rediger en eksisterende CAA -oppføring (Certification Authority Authorization -oppføring) hvis du trenger å endre detaljene som angir hvilken sertifikatinstans (CA) som har tillatelse til å utstede SSL -sertifikater for domenet. CAA -oppføringsdetaljer er vanligvis tilgjengelige gjennom din SSL -leverandør.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velgalt -navn for bildet Rediger alternativer for domene ved siden av domenet ditt, og velg Rediger DNS . Du må kanskje rulle ned for å se Rediger DNS -alternativet.
    skjermbilde som viser alternativet for redigere dns
  3. Velgskjermbilde av ikonet for redigering av en dns -oppføring Rediger ved siden av CAA -oppføringen du redigerer.
  4. Angi detaljene fra SSL -leverandøren din for CAA -oppføringen din:
    • Navn : Domenet eller underdomenet for CAA -oppføringen. Angi @ for å plassere CAA -oppføringen på rotdomenet ditt.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
    • Flagg : Velg ett av de tilgjengelige alternativene.
      • 0 : Brukes for standard CAA -oppføringer, der taggen er utstedt , issuewild eller iodef .
      • 128 : Brukt for ikke-standardiserte CAA-oppføringer, der taggen ikke er utstedt , issuewild eller iodef .
    • Merk : Velg ett av de tilgjengelige alternativene, eller skriv inn Koden manuelt.
      • problem : autoriserer eksplisitt en enkelt sertifikatinstans til å utstede en hvilken som helst type sertifikat for vertsnavnet (verdien som er angitt i Navn -feltet).
      • issuewild : Autoriserer eksplisitt en enkelt sertifikatinstans til å utstede kun et jokertegn -sertifikat for vertsnavnet (verdien som er angitt i Navn -feltet).
      • iodef : Angir en metode som sertifikatmyndigheter kan bruke til å rapportere ugyldige sertifikatforespørsler.
      • Angi koden manuelt hvis flagget er satt til 128.
        • Tag kan kun består av bokstaver og tall.
        • Merkelappen skal ha små bokstaver, men er ikke eksplisitt mellom store og små bokstaver.
    • Domene : Angi den tilsvarende sertifikatinstansen eller URI -en basert på merketypen du valgte. Angi et semikolon (;) for å hindre at noen sertifikatutsteder utsteder den tilsvarende sertifikattypen.
      • issue or issuewild : Angi sertifikatinstans som har tillatelse til å generere et sertifikat for dette domenet.
        Internt innhold : GoDaddy kan utstede sertifikater på domener når Domenefeltet angis som godaddy.com eller starfieldtech.com .
      • iodef : Angi en fullstendig URI for å spesifisere metoden sertifikat myndighetene kan bruke til å rapportere ugyldige sertifikatforespørsler, slik somhttps://coolexample.com/path eller mailto: jane@coolexample.com .
    • (Valgfritt) Legg til parameter : Velg dette alternativet for å angi ytterligere spesifikke parametre for CAA -oppføringen din.
    • CAA RDATA : Angi hele CAA -oppføringen fra SSL -leverandøren din, så fyller vi ut de enkelte feltene automatisk. Eller etter at du har fylt ut de enkelte feltene, gir vi hele CAA -oppføringen her slik at du kan kopiere den.
  5. Velg Lagre for å bruke endringene.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.

Relaterte trinn

• Hvis det ikke er noen CAA -poster på domenet ditt, har en sertifikatinstans autorisasjon til å utstede et sertifikat for domenet. Hvis du angir en enkelt tom utstedelseskode , hindrer alle sertifikatmyndigheter i å utstede sertifikater på domenet ditt.
  • Slett eller legg til en CAA -oppføring når som helst.