Legg til en DS -oppføring

GoDaddy håndterer alle DS (Digital Signature) -oppføringer for deg etter at du har lagt til Premium DNS , (PDNS), og aktivert DNSSEC . For domener som er registrert andre steder, men som bruker GoDaddy -navneservere, må du legge til PDNS, så genererer vi DS -poster for å gi registratoren din. Den eneste gangen du kan legge til DS -oppføringer manuelt for domenene dine som er registrert med GoDaddy, er når domenene bruker tredjeparts navneservere (ikke GoDaddy) som har DNSSEC aktivert.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. Under Avanserte funksjoner velger du DNSSEC .
  5. Velg ADD på siden DS -oppføringer.
  6. Angi eller velg innstillingene dine:
    • Nøkkelmerke : Et heltall mindre enn 65536 som identifiserer DNSSEC -oppføringen for dette domenenavnet. Angi verdien i det angitte feltet.
    • Algoritme : Den kryptografiske algoritmen som genererer signaturen. Velg et alternativ fra rullegardinmenyen.
    • Sammendragstype : Algoritmetypen som konstruerer fordøyelsen. Velg et alternativ fra rullegardinmenyen.
    • Sammendrag : Sammendraget er en alfanumerisk verdi. Angi verdien i det angitte feltet.
  7. Velg Oppdater for å lagre endringene.

Det kan ta opptil to døgn før endringene dine trer i kraft globalt.

Relatert trinn

Mer informasjon

• Noen domener, som f.eks ccTLDs , støtter ikke DNSSEC.
  • Rediger eller slett DS -oppføringene dine når som helst fra den samme DS -oppføringssiden .
  • Vi anbefaler aktivering totrinns bekreftelse for å beskytte GoDaddy-kontoen din.