Legg til en DS -oppføring

GoDaddy håndterer alle DS -oppføringer (Digital signatur) etter at du legger til Premium DNS og aktiverer DNSSEC . For domener som er registrert et annet sted, men som bruker GoDaddy -navneservere, må du legge til Premium DNS, så genererer vi DS -oppføringer for å gi registratoren din. Den eneste gangen du kan legge til DS-oppføringer manuelt for domenene dine som er registrert med GoDaddy, er når domenene bruker tredjeparts (ikke GoDaddy) navneservere som har DNSSEC aktivert.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg DNSSEC framer menyikon Mer -menyen.
    velg sekundær dns
  5. Velg ADD på siden DS -oppføringer.
  6. Angi eller velg innstillingene dine:
    • Nøkkelmerke : Et heltall mindre enn 65536 som identifiserer DNSSEC -oppføringen for dette domenenavnet. Angi verdien i det angitte feltet.
    • Algoritme : Den kryptografiske algoritmen som genererer signaturen. Velg et alternativ fra rullegardinmenyen.
    • Sammendragstype : Algoritmetypen som konstruerer fordøyelsen. Velg et alternativ fra rullegardinmenyen.
    • Sammendrag : Sammendraget er en alfanumerisk verdi. Angi verdien i det angitte feltet.
  7. Velg Oppdater for å lagre endringene.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.