Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til en NS -post

Legg til egendefinerte NS -poster for å peke et spesifikt underdomeneprefiks til et annet sett med navneservere. Vi konfigurerer automatisk NS -poster som trengs for standard DNS når du administrerer DNS med GoDaddy, og disse postene kan ikke endres. Egendefinerte NS -oppføringer lar deg administrere DNS for underdomenet på en separat DNS -tjeneste.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velgalt -navn for bildet Rediger alternativer for domene ved siden av domenet ditt, og velg Rediger DNS . Du må kanskje rulle ned for å se Rediger DNS -alternativet.
    skjermbilde som viser alternativet for redigere dns
  3. Velg Legg til for å legge til en ny oppføring.
    velg legg til ny oppføring
  4. Velg NS -post fra alternativet Type -meny.
  5. Angi detaljene for NS -oppføringen din:
    • Navn : Vertsnavnet til underdomeneprefikset du vil peke til.
    • Verdi : Navneserveren du vil at underdomenetypikset skal peke til.
    • TTL : Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Legg til oppføring for å lagre din nye NS -oppføring.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.