Legg til en NS -post

Hvis du hoster DNS med GoDaddy, konfigureres NS -postene som trengs for standard DNS automatisk og kan ikke endres. Du kan imidlertid legge til egendefinerte NS -poster for å peke en spesifikk underdomenehost til et annet sett med navneservere, som deretter kan tillate deg å administrere DNS for underdomenet videre på en annen DNS -tjeneste.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Rull ned til Flere innstillinger og klikk på Administrer DNS .
    velg administrer dns
  4. Velg Legg til -knappen under listen over eksisterende poster. Under Type -rullegardinmenyen velger du Navneserver .
  5. Fyll ut de nødvendige feltene:
    • Vert: Vertsnavnet til underdomenet du peker.
    • Peker til: Navneserveren du vil at underdomenet skal peke til.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen.
  6. Klikk på Lagre for å fullføre prosessen.

Det kan ta opptil 48 timer før alle endringer trer i kraft.