Legg til en NS -post

Legg til egendefinerte NS -poster for å peke et spesifikt underdomeneprefiks til et annet sett med navneservere. Vi konfigurerer automatisk NS -poster som trengs for standard DNS når du administrerer DNS med GoDaddy, og disse postene kan ikke endres. Egendefinerte NS -oppføringer lar deg administrere DNS for underdomenet på en separat DNS -tjeneste.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg Legg til for å legge til en ny oppføring.
    velg legg til ny post
  5. Velg NS -post fra alternativet Type -meny.
  6. Angi detaljene for NS -oppføringen din:
    • Navn : Vertsnavnet til underdomeneprefikset du vil peke til.
    • Verdi : Navneserveren du vil at underdomenetypikset skal peke til.
    • TTL : Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  7. Velg Legg til oppføring for å lagre din nye NS -oppføring.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.