Premium DNS -funksjoner

Premium DNS (Domain Name System) gir mer kraft og fleksibilitet enn standard DNS -funksjoner . Nedenfor vises funksjonene til Premium DNS og funksjonene deres.

• Sekundær DNS : Sikkerhetskopier DNS -sonefilene dine med en sekundær navneserver, slik at domenenavnet ditt aldri går offline.
  • Fullt administrert DNSSEC : Øk sikkerheten ved å autentisere opprinnelsen til DNS -data.
  • Oppdater SOA -oppføring : SOA (Start of Authority) inneholder sone -hurtigbufring -informasjon, soneadministratorens e -postadresse og hovednavneserveren for sonen. Den inneholder også økende tall som, når de er oppdatert, utløser DNS for å laste inn sonedataene på nytt. Du kan be om å få disse numrene oppdatert.
  • Økt antall soneposter : Administrer sonefilen din med et høyere maksimum antall egendefinerte DNS -poster.