Bruk en DNS -mal

Etter at du har opprettet en DNS -mal , må du bruke malen på domenene dine. Maler lar deg legge til flere DNS -poster samtidig, i stedet for å legge til individuelle poster til hvert domene. Hvis du bruker en mal, overskrives eventuelle eksisterende DNS -poster i sonefilen din.

1. Logg deg på GoDaddy Domain Control Center. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg DNS > DNS -maler .
    dns maler menyalternativ
  3. Ved siden av malen du ønsker å bruke, velger dubruk dns malikon Bruk mal -ikonet.
  4. Angi domenenavnet ditt i tekstfeltet. Separer flere domener med komma.
  5. Velg Bruk mal etter at du har angitt domenet / domenene dine. Hvis du bruker en mal, overskrives eventuelle eksisterende DNS -poster i sonefilen din.

Det kan ta opptil to døgn før DNS-endringene trer i kraft globalt.