Bruk en DNS -mal

Etter at du har opprettet en DNS -mal , må du bruke malen på domenene dine. Maler lar deg legge til flere DNS -poster samtidig, i stedet for å legge til individuelle poster til hvert domene. Hvis du bruker en mal, overskrives eventuelle eksisterende DNS -poster i sonefilen din.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS for å vise DNS -oppføringene dine.
    velg dns -fanen
  4. Velg Bruk DNS -mal fra Handlinger -menyen.
    Skjermbilde som viser menyen Flere alternativer utvidet, og alternativet Bruk DNS -mal uthevet med et rødt rektangel
  5. Velg malen fra rullegardinmenyalternativene. Velg Rediger mal hvis du trenger å gjøre endringer i den valgte malen.
  6. Velg malalternativet.
    • Legg til eksisterende poster : Vi legger til postene fra den importerte filen til de gjeldende sonefilpostene dine. Eventuelle duplikater hoppes over.
    • Overskrive eksisterende poster : Vi sletter alle ikke-systemposter fra den gjeldende sonefilen din og erstatter dem med postene fra den importerte filen. Dette kan påvirke alle nettsteder eller e -posttjenester som for øyeblikket er koblet til domenet ditt.
  7. Velg Bruk DNS -mal for å lagre endringene.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.