Premium DNS FAQ

Hva er Premium DNS

Premium DNS-kontoer gir et høyere støttenivå og mer avanserte funksjoner for å ha mer kraft, fleksibilitet og kontroll over DNS-styringen:

• Sekundær DNS — Sikkerhetskopier DNS-sonene dine med en sekundær nameserver slik at domenenavnet ditt aldri går offline.
  • Fullt administrerte DNSSEC Øk sikkerheten ved å autentisere DNS-datas opprinnelse. Se
    for mer informasjon.
  • Vanity Navneservere — Tilpass dine navneservere med håndplukkede vertsnavn som tilordnes til vår navneservers IP-adresser.
  • Maler —Spar tid ved å bruke sonefilmaler til domenenavnet i Premium DNS Dashboard.
  • Rapporter — Behandle tall med loggsporing, oppbevaring av mondo-data (lagring for store datamengder), og rapporter som både er fleksible og egendefinerbare.
  • Admin-kontroll — Deleger administrasjonsrettigheter med enkelhet.

Å oppgradere til Premium DNS, se

.

Hva er sekundær DNS?

Sekundær DNS gir redundans for den primære navnserveren din. Hvis noe går galt med den primære (og eneste) innstilte navnserveren, er det en risiko for at anmodninger ikke får noe svar, og uten noe annet sted å gå til. Du kan kopiere DNS-sonene dine med Sekundær DNS (en sekundær navnserver) slik at domenenavnet ditt aldri går offline.

Hvis du styrer dine egne navneservere og ønsker redundans eller en sikkerhetskopi, kan du aktivere den avanserte funksjonen i din Premium DNS-konto. for mer informasjon, se

.

Hva er Vanity Nameservere?

Vanity Nameservere gir nettstedet ditt et mer profesjonelt utseende for dem som ser på DNS-en din.

Vanity navneserver lar deg bruke et av dine egne domenenavn for dine navneservere uten å opprette kompliserte verter eller sonefiler. Hvis du for eksempel eide coolexample.com, ville du kunne stille inn din navneserver til ns1.coolexample.com og ns2.coolexample.com mens du fortsatt bruker våre navneservere.

For øyeblikket tilbyr vi kun denne funksjonen til våre Premium DNS-kontoer.