Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Rediger en SPF -oppføring

Rediger en eksisterende SPF -post , en type TXT -post, på domenet ditt for å endre leveringsreglene for e -post. SPF -poster hjelper deg med å identifisere hvilke e -postservere som har tillatelse til å sende e -post på vegne av domenet ditt.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velgalt -navn for bildet Rediger alternativer for domene ved siden av domenet ditt, og velg Rediger DNS . Du må kanskje rulle ned for å se Rediger DNS -alternativet.
    skjermbilde som viser alternativet for redigere dns
  3. Velgskjermbilde av ikonet for redigering av en dns -oppføring Rediger ved siden av TXT (SPF) -oppføringen du redigerer. Husk at SPF -poster er en type TXT -post.
  4. Rediger detaljene for SPF -oppføringen din:
    • Navn : Vertsnavnet for posten. Skriv inn @ for å plassere SPF -oppføringen på rotdomenet ditt, eller angi et prefiks som e -post .
    • Verdi : SPF -regelen som skal brukes. Skriv for eksempel inn v = spf1 mx -all for å indikere at e -post er tillatt fra e -postserveren din og ingen andre. SPF-oppføringer må ha færre enn 512 tegn, og bare UTF-8-tegn støttes.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  5. Velg Lagre for å fullføre endringene.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.