Send e-postskjema med en SMTP-reléserver

Hvis du ønsker å bruke nettstedet ditt til å sende e-postskjema, for eksempel bidrag til Kontakt oss-skjema, må du koble til vår e-postreléserver.

Det er ikke tillatt å sende e-post via andre leverandører. Derfor må du bruke følgende innstillinger:

Port: 25
SMTP-autentisering: Falsk eller ingen
SSL eller sikker tilkobling: Ingen
Server eller vert: Reléserveren du trenger å bruke, er avhengig av typen hosting og skript du bruker. Hvilken type hostingkonto har jeg?

Linux (cPanel)

Bruk localhost med mindre:

• Du bruker PHP-skript og mail()-funksjonen.
  • Du bruker Perl-skript og /usr/lib/sendmail binær.

I disse tilfellene trenger du ikke å angi en reléserver.

Windows (Plesk)

Bruk relay-hosting.secureserver.net med mindre du bruker PHP-skript og mail()-funksjonen. I dette tilfellet tenger du ikke angi en reléserver.

Administrert WordPress

Bruk relay-hosting.secureserver.net med mindre:

• Du bruker PHP-skript og mail()-funksjonen.
  • Du bruker Perl-skript og /usr/lib/sendmail binær.

I disse tilfellene trenger du ikke å angi en reléserver.

Nett/klassisk (Hosting Control Panel)

Bruk relay-hosting.secureserver.net med mindre:

• Du bruker PHP-skript og mail()-funksjonen.
  • Du bruker Perl-skript og /usr/lib/sendmail binær.

I disse tilfellene trenger du ikke å angi en reléserver.