Send min første e -post

Trinn 4 i Konfigurer Microsoft 365 -kontoserien min .

For dette siste trinnet, skal du sende en test -e -post fra Outlook på nett. Deretter sjekker du e -posten din på telefonen eller datamaskinen og svarer på test -e -posten.

1. Logg på Outlook på nettet med Microsoft 365 -e -postadressen din og passordet ditt.
  2. Velg Ny melding og skriv inn Microsoft 365 -e -postadressen din i Til: -feltet.
  3. Angi "test" i Emne: og meldingsdelen.
  4. Velg Send .
  5. Åpne e -postappen til telefonen eller datamaskinen din. Når testmeldingen kommer, velger du Svar . (Det kan ta noen minutter å motta e -posten din.)
  6. Skriv inn en melding som "test bekreftet" i meldingen og velg Send .
  7. Gå tilbake til Outlook på nett og bekreft at du har mottatt svaret. (Det kan ta noen minutter å motta e -postsvaret ditt.)

Hvis du kan sende, motta og svare med Outlook på nett, er e -posten din klar!

Mer informasjon

Hva betyr «returmelding via e -post»?