E -posten min ble konfigurert - hva nå?

Gratulerer! Du har opprettet e -postadressen din, lagt til en gjenopprettings -e -post og konfigurert e -postadressen på telefonen eller datamaskinen. E -posten din er nå konfigurert og klar til bruk. Her er hva du kan gjøre videre!

Anbefalte oppgaver

Her en noen vanlige oppgaver andre kunder gjør etter at de fullfører konfigurering av e-post.

Få mest mulig ut av Microsoft 365

Hvis du kjøpte en Business- eller Business Premium Microsoft 365 -plan, har du tilgang til ytterligere Microsoft 365 -apper for telefonen og datamaskinen din. Gjennomgå alternativene for Microsoft 365 -planer .