|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Set up Good As Gold

Set up a Good as Gold account to pay for GoDaddy products by wire transfer. For more information about Good as Gold requirements, see What is Good As Gold?

  1. Log in to your GoDaddy account.
  2. Click this icon in the upper-right corner:
    click person icon
  3. Click Account Settings.
    click account settings
  4. Click Payment Methods.
  5. Click Good As Gold and complete the on-screen fields.

Next step

More info


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.