Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Sett opp mitt visuelle merke

Gå på nett | Bli kjent med Nettsteder + Markedsføring
Konfigurere mitt visuelle merke | Tilpass hjemmesiden min | Tilpass innhold
Bli funnet med SEO | Koble til sosiale medier | Godta nettbetaling

Merk er det som hjelper folk med å identifisere deg. Det angir stemningen og tonen for nettstedet og virksomheten. Ved å gjøre logoen, fargene og skrifttypene dine konsistente, vil tilstedeværelsen din på nett være sammenhengende, uansett hvor folk finner produktene eller tjenestene dine. Har du ikke valgt logo, farger eller skrifttyper ennå? Ikke noe problem. Ta en rask avgjørelse nå, og du kan alltid ombestemme deg senere.

Mål for denne delen:

• Legg til logoen din.
  • Velg et tema.
  • Angi farge og skrifttype.

Omtrentlig tid for å fullføre: 15–20 minutter

Åpne nettstedbyggeren din

Alt vi gjør i denne delen, ligger i nettstedbyggeren din.

Fra GoDaddy -produktsiden ruller du til Website Builder og velger Administrer ved siden av nettstedet ditt.

Velg Rediger nettsted fra instrumentbordet. Eller velg Nettsted fra menyen, og velg deretter Rediger nettsted for å se hvordan nettstedet ditt ser ut på datamaskiner og datamaskiner.

Grunnen til at vi starter med logoen din er fordi det vil hjelpe deg å se temaet ditt bedre i neste trinn. Ikke bekymre deg for hovedoverskriften din ... vi endrer det når du tilpasser hjemmesiden din .

Hvis du allerede har en logo, flott! La oss legge til logoen din i overskriften . Hvis du ikke har en logo ennå, bruker vi teksten for bedriftsnavnet som logo.

Velg overskriften (den første delen av hjemmesiden), og velg deretter Logo .

• Hvis du har en logo, laster du opp logo -bildet ditt.
    • Logoer som er høyere enn 104 piksler, vil overhenge på forsiden, men bli endret på andre sider.
    • Bare png -filtyper tillater gjennomsiktig bakgrunn. Alle andre bildefiltyper har en solid bakgrunn.
  • Hvis du ikke har en logo, kan du redigere firmanavnet og velge skrifttype.

Vil du legge til et favicon , det lille ikonet i nettleserfanen? Gå til Innstillinger > Favicon . Bruk et bilde som allerede er lastet opp, eller last opp et nytt bilde. Favicons må ikke være mer enn 180 piksler. Se trinnene i denne instruksjonsvideoen.

Velg et tema

Du har logoen din (selv om den er midlertidig), så nå er det på tide å velge temaet ditt.

Skjermbilde av hvor du finner Temaområdet.

Alle temaene er navngitt. Legg merke til det gjeldende temanavnet, i tilfelle du ønsker å bytte tilbake eller vurderer forskjellige alternativer.

Skjermbilde av hvor du finner Tema -navnet.

Velg Prøv et nytt utseende for å se hvordan nettstedet ditt ser ut innen en rekke temaer. Når du klikker på et tema, blir temaet brukt. Hvis du velger et tema, opprettes det også automatisk et lagringspunkt hvis du ønsker å gjenopprette nettstedet ditt . Kom tilbake hit for å endre tema når som helst .

Angi farge og skrifttype

Mens vi er i Tema -delen, la oss velge vår nettstedsfarge og nettstedfonter.

Det er så lett å bli distrahert og velge den perfekte fargen eller den perfekte skrifttypen. Ikke bruk for mye tid her - ferdig er bedre enn perfekt. Velg hva som fungerer bra akkurat nå, så kom tilbake til denne delen når nettstedet ditt og merket ditt vokser og utvikler seg.

Farger

Vi har gjort det enkelt for deg å velge farger . Velg en foreslått farge eller din egen farge. Velg fargehjulet for å velge en farge du liker, eller angi heksadesimalkoden.

Når du bestemmer deg for en farge, er et populært verktøy Adobe Color -nettstedet . Det kan hjelpe deg med å velge en farge, trekke ut en farge fra et bilde du liker (eller logoen din), og til og med se etter tilgjengelighet for fargeblindhet.

Du kan også justere hele nettstedet hvor mye fargen din bruker med en glidebryter, og om du vil at nettstedet skal være mer lyst eller mørkere. Men hver seksjon kan manuelt endres til lys, mørk eller farge hvis du ombestemmer deg senere.

Skrifttyper

Generelt er det to typer skrifttyper: serif og sans serif. Serifene er «føttene» på bokstavene. Siden de ble brukt i bøker og eldre dokumenter, innebærer de formalitet og tillit. Sans serif betyr bokstavelig talt «uten linjer». Sans serif -skrifttyper er mer moderne og noen ganger lekne eller uformelle.

Velg fra våre populære skrifttype -paringer, eller lag dine egne ved å velge Avansert . I de avanserte innstillingene velger du din egen primære skrifttype (brukes som overskrift) og sekundær skrifttype (brukes som brødtekst).

Sammendrag

Vi gjør fremskritt! Selv om du endrer alt senere, vil i det minste akkurat nå alt se sammenhengende og merket ut. Vi har valgt et tema, lagt til logoen vår og satt inn farger og skrifttyper. La oss nå sette opp hjemmesiden din .

Gå på nett | Bli kjent med Nettsteder + Markedsføring
Konfigurere mitt visuelle merke | Tilpass hjemmesiden min | Tilpass innhold
Bli funnet med SEO | Koble til sosiale medier | Godta nettbetaling