Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Godta nettbetaling

Gå på nett | Bli kjent med Website Builder
Konfigurere det visuelle merket mitt Tilpass hjemmesiden min | Tilpass innhold
Bli funnet med SEO | Koble til sosiale medier | Godta nettbetaling

En av fordelene med å ha en nettvirksomhet betyr at du kan jobbe med folk som bor nesten hvor som helst. Du trenger en måte for dem å betale deg på nettet, som også er trygg og sikker.

Med Premium -abonnementet for Website Builder Premium kan du betale for avtaler på nett, og med Netthandel -planen kan du få betalt for varer i butikken din. Men du kan fremdeles få betalt selv om du ikke har en av de to planene. ( Sammenlign pakker og priser .)

Mål for denne delen:

• Legg til en PayPal -betalingsknapp (alle planer).
  • Legg til et alternativ for Square -gavekort (alle planer).
  • Legg til betaling for nettavtaler og -arrangementer (Premium -plan).
  • Legg til betaling for nettbutikkprodukter (Netthandel -plan).

Omtrentlig tid for å fullføre: 15–20 minutter

Legg til en PayPal -betalingsknapp

Med PayPal -knapper kan du selge ett enkelt produkt eller gjøre det mulig for kunder å donere til et formål du velger. Du kan legge til opptil 15 PayPal -knapper på nettstedet ditt .

Hvis du ikke allerede har en PayPal -konto, bruk en separat fane eller et eget vindu for å opprette en PayPal -konto . PayPal -knappen på nettstedet ditt fungerer enten med en privat konto eller en bedriftskonto. (Hvis du har nettavtaler eller en nettbutikk, trenger du en bedriftskonto.)

Åpne redigeringsverktøyet for nettstedet på nettstedet ditt ved å velge Rediger nettsted .

Gå til der du vil ha PayPal -knappen, og legg til en del . Søk etter PayPal -knapp . Velg hvilket oppsett du vil ha, og velg Legg til .

Velg PayPal -innstillinger og skriv inn eller lim inn PayPal -e -postadressen din.

Tilpass knappetekst, tittel, beskrivelse, bilde osv.

Husk å publisere nettstedet, slik at endringene er synlige for alle andre.

Legg til et alternativ for Square -gavekort

En annen måte å få betalt på nettet er å la folk kjøpe et gavekort av deg ved hjelp av Square .

Først trenger du en Square -konto . I en separat fane eller vindu kan du opprette eller åpne Square -kontoen din og finne og kopiere URL -adressen til gavekortet.

Åpne Nettredigeringsprogram på nettstedet ditt og legg til en del .

Søk etter Gavekort og velg Legg til .

Velg Innstillinger for gavekort og lim inn URL -koblingen for Square gavekort.

Tilpass knappetekst, tittel, beskrivelse osv., Og velg til og med om du vil vise tilkoblede kontoer for sosiale medier.

Husk å publisere nettstedet ditt, slik at endringene dine blir gjeldende for alle andre.

Legg til betaling for avtaler og arrangementer på nett

Hvis du har et nettarrangement, eller tilbyr konsulenttelefoner eller videosamtaler, er det viktig å få betalinger via nettet. Du trenger Premium -planen for å sette opp avtaler med nettet .

Fra instrumentbordet ditt går du til Innstillinger og velger deretter Avtaler > Betalinger . (Hvis du er i Nettstedbygger, bruker du rullegardinmenyen øverst til venstre og velger deretter Avtaler .)

Følg instruksjonene for å koble til PayPal, Square eller begge deler.

Nå er alt du trenger å legge til noen tjenester (avtaler eller hendelser) og en seksjon for nettavtaler .

Vi har også tips for å sette opp nettavtaler , og du kan bruke videokonferanser i stedet for ansikt til ansikt-avtaler.

Legg til betaling for nettbutikkprodukter

Hvis du har en nettbutikk, trenger du Netthandel -planen for å godta nettbutikkbetalinger.

Fra instrumentbordet går du til Innstillinger og velger Butikk > Betalinger . (Hvis du er i Nettstedbygger, bruker du rullegardinmenyen øverst til venstre og velger Butikk .)

Følg instruksjonene for å koble til PayPal, Square, Stripe eller en hvilken som helst kombinasjon av de tre.

Se leksjon 8 i vår Legg til en nettbutikk på ditt Nettsted Slik gjør du det-videokurset for å gå gjennom trinnene.

Hva er det neste?

Og der er det. Frøet til et nettsted har nå spiret!

Du har kommet langt. Du har konfigurert den visuelle merkeidentiteten din og tilpasset hjemmesiden din (og resten av sidene) med tekst, bilder og video. Din SEO er konfigurert slik at du kan bli funnet på nettet, og du har koblet deg til sosiale medier og måter du kan betale på nettet på.

Herfra fortsetter du å tilpasse innholdet ditt. Del det du gjør på sosiale medier og bloggen din. Velg en rytme (en gang i måneden, en gang i uken) og vær konsekvent. Kanskje til og med bygge en e -postliste.

Du kan gjøre dette! Hvis du trenger en hjelpende hånd, er vi her for deg.

Fremfor alt, ha tro på deg selv. Vi har tro på deg.

Gå på nett | Bli kjent med Website Builder
Konfigurere det visuelle merket mitt Tilpass hjemmesiden min | Tilpass innhold
Bli funnet med SEO | Koble til sosiale medier | Godta nettbetaling