Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Slett en DS -oppføring

Slett DS -postene dine hvis du ikke lenger trenger dem. Den eneste gangen du manuelt kan slette DS-oppføringer for domenene dine som er registrert med GoDaddy, er når domenene bruker navneservere fra tredjeparter (ikke GoDaddy) som har DNSSEC aktivert.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velgalt -navn for bildet Rediger alternativer for domene ved siden av domenet ditt, og velg Rediger DNS . Du må kanskje rulle ned for å se Rediger DNS -alternativet.
    skjermbilde som viser alternativet for redigere dns
  3. Velg DNSSEC framer menyikon Mer -menyen.
    velg sekundær dns
  4. På siden DS -oppføringer velger du REDIGER ved siden av oppføringen du trenger å oppdatere.
  5. I redigeringsvinduet velger durediger dns blyantikon blyantikonet for å åpne redigeringsvinduet, og velg deretterrediger dns søppelbøtteikon søppelbøtteikonet for å slette posten.
  6. Bekreft slettingen ved å velge Slett .

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.