Gå direkte til hovedinnholdet

Domener Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Slett en DS -oppføring

Slett DS -postene dine hvis du ikke lenger trenger dem. Den eneste gangen du manuelt kan slette DS-oppføringer for domenene dine som er registrert med GoDaddy, er når domenene bruker navneservere fra tredjeparter (ikke GoDaddy) som har DNSSEC aktivert.

  1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg DNSSEC framer menyikon Mer -menyen.
    velg sekundær dns
  5. På siden DS -oppføringer velger du REDIGER ved siden av oppføringen du trenger å oppdatere.
  6. I redigeringsvinduet velger durediger dns blyantikon blyantikonet for å åpne redigeringsvinduet, og velg deretterrediger dns søppelbøtteikon søppelbøtteikonet for å slette posten.
  7. Bekreft slettingen ved å velge Slett .

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.

Relatert trinn

Mer informasjon