Gå direkte til hovedinnholdet

GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Slett GoDaddy Studio -kontoen og dataene mine

Før du sletter kontoen og dataene, må du være oppmerksom på at når du gjør dette, vil du ikke lenger ha tilgang til noen av prosjektene dine eller logge på GoDaddy Studio -kontoen din på mobil eller nett.

  1. For å si opp abonnementet i stedet, følger du trinnene for å kansellere GoDaddy Studio PRO -abonnementet . Dette vil føre deg tilbake til en gratis GoDaddy Studio -konto, og du vil fortsatt ha tilgang til alle prosjektene dine.
  2. Hvis du bare vil slette GoDaddy Studio -appen, avinstaller den fra enheten din. Dette kansellerer ikke abonnementet ditt eller sletter kontoen eller dataene dine.
Advarsel: Det kan ikke reverseres å slette et produkt.

Hvis du er sikker på at du vil slette GoDaddy Studio -kontoen og dataene dine, følger du trinnene for å slette produkter i GoDaddy -kontoen din . Du beholder GoDaddy -kontoen din og alle andre produkter tilknyttet den, men har ikke lenger tilgang til GoDaddy Studio -kontoen eller dataene dine.

Mer informasjon