Feilsøk en medieopplastingsfeil i WordPress

WordPress -instrumentbordet kan gi flere feil når du prøver å laste opp mediefiler, og det er flere mulige årsaker til disse feilene. Du må kanskje prøve noen rettinger før du kan laste opp bilder og media igjen.

1. Bekreft at filen din ikke overskrider den maksimale opplastingsgrensen for den delte hostingplanen din.
    1. I så fall må du redusere størrelsen på filen før du laster den opp igjen.
    2. Hvis ikke, men filstørrelsen overskrider standard PHP -grense, kan du øke den .
  2. Hvis problemet vedvarer, kan du øke grensen for php -minne til 256M .

Hvis php -innstillingene dine ikke er problemet, er det neste trinnet å bekrefte at WordPress prøver å laste opp media til riktig mappe, og at mappen har riktige tillatelser.

1. Logg på WordPress.
  2. Klikk på Innstillinger på venstre navigasjonsfelt.
  3. Under Innstillinger klikker du på Media .
  4. Bekreft at banen i området « Lagre opplastinger i denne mappen » er riktig for WordPress -nettstedet ditt. For eksempel:
    / AbsoluteHostingPath / SubFolder / wp-content / uploads
    • AbsoluteHostingPath er den absolutte banen for hostingkontoen din. ( cPanel / Plesk )
    • Undermappe er kun nødvendig hvis du har installert WordPress i en undermappe.
  5. Bekreft mappe / undermappe / wp-content / uploads mapper alle har "Write" tillatelser. ( cPanel / Plesk )

Merk: På cPanel -hosting skal kun brukergruppen ha skrivetillatelser.

Hvis du fremdeles ikke kan laste opp medier gjennom WordPress -instrumentbordet, er det neste trinnet å fastslå om en av plugin -modulene dine forårsaker problemet.

1. Logg på WordPress.
  2. Deaktiver alle plugin -modulene dine.
  3. Prøver å laste opp mediefilen din på nytt.
  4. Hvis du lykkes med å laste opp en fil, aktiverer du plugin -modulene én om gangen til du finner filen som forårsaker problemet.

Mer informasjon: