Oppgrader til Premium DNS

Hver GoDaddy -konto kommer med Standard DNS for å administrere sonefilen din. Oppgrader kontoen din til Premium DNS for avanserte DNS -funksjoner som gir kraft, fleksibilitet og et høyere nivå av teknisk støtte.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS og deretter Premium DNS .
    velg premium dns -fanen
  4. Velg Legg til Premium DNS for å legge den til i handlevognen din.
  5. Fullfør kjøpet når du betaler i handlevognen.

Alle domener som for øyeblikket er tilordnet GoDaddy -navneservere vil automatisk bli oppdatert til de aktuelle Premium DNS -navneserverne. De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.

Tilknyttede trinn