Last opp filer til Windows -hostingkontoen min med FTP og FileZilla

Du kan laste opp filer fra datamaskinen din til Windows -hostingkontoen din ved hjelp av File Transfer Protocol (FTP). De fleste FTP -klienter vil fungere, og disse trinnene forklarer hvordan du bruker FileZilla til å flytte filer til nettstedets rotkatalog.

Før du starter, trenger du denne informasjonen:

Har du all denne informasjonen? La oss komme i gang!

1. Start FileZilla og fullfør disse feltene:
    FeltHva du skal skrive inn …
    VertIP-adressen din, eller domenenavnet
    BrukernavnFTP-brukernavnet ditt
    PassordFTP-passordet ditt
    Port21
  2. Klikk på Hurtigtilkobling . FileZilla kobler til hostingkontoen din.
  3. I Eksternt område -delen velger du nettstedets rotkatalog. For det primære domenenavnet ditt i Windows Hosting, er det httpdocs -mappen. Rotkatalogen kan være annerledes for et sekundært domene eller tilleggsdomene .
    velg httpdocs
  4. I Lokalt nettsted -delen blar du til katalogen med filene du vil laste opp.
    velg nettstedsfilene mine
  5. I Lokalt område -delen velger du filene (eller mappene) du vil laste opp, og drar dem inn i Eksternt område -delen.
    kopier filene mine til httpdocs

Merk: Det kan ta litt tid å laste opp filer, avhengig av størrelsen på filene og internettforbindelsen.